2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها شما درکل جدا می خونید یا باهم 

نه من باهم میخونم چون بعدا حوصلم نمیکشه یا شاید یادم بره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اصل و فرع نداره . که اگر اصل بود میگفتن با هم خوندنش اشتباه هست

نگاه کنید همین طور که از اسمش معلوم هست نماز ظهر وقت ظهر و نماز عصر وقت عصر باید خوند ما شیعه ها خیلی راحت کردیم دو تا باهم حتی نگاه کنید اوقات شرعی پنج وقته 

من اگه بخوام جدا بخونم نماز عصر فراموشم میشه😂 در نهایت ظهر و عصر رو با هم میخونم و خلاص😁

خب میشه نرم افزار باد صبا نصب کنید که موقع عصر یا عشا رو اذان بده و یاد تون بیاد نماز عصر رو باید بخونید یا عشا من همین کاررو انجام میدم 

خب میشه نرم افزار باد صبا نصب کنید که موقع عصر یا عشا رو اذان بده و یاد تون بیاد نماز عصر رو باید بخ ...

یه روایت از پیامبر هست که نماز ظهر و عصر رو با هم به جا اوردن بعد اطرافیان سوال کردن ... ایشون گفتن نمیخوام بر امتم سختی و مشقت باشه!

در ضمن با هم خوندن نماز ظهر و عصر مستحبه! و جدا خوندنش ن مکروهه ن گناهه! پس دین رو سخت نگیر گلم همون الله اکبر اذان ظهر رو میگن تو سجاده اماده اقامه نماز باشی کفایت میکنه😊

یه روایت از پیامبر هست که نماز ظهر و عصر رو با هم به جا اوردن بعد اطرافیان سوال کردن ... ایشون گفتن ...

شما اشتباه گفتید جدا جدا خوندن مستحبه پیامبر برای اینکه امتش براشون سخت نشه گفتن باهم اما فضیلت وقت نماز جدا جدا هست