2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله ولی خیلی ضعیفه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6729 بازدید | 198 پست
شهریور ۹۶

خب اين كه بايد امسال ميرفت پيش دبستاني

من دخترم تير ٩٦ هست بايد ميرفت اول

ولي با دكترش و دو تا مدير مدرسه مشورت كرديم گفتن چون سيستم اموزشي ايران بازي محور نيست و اموزش محوره، بذاريد هفت سال تمام بره اول

الان ميره كلاس هاي پيش دبستاني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کنید خیلی باهاش کار میکنم مثلا میگم باد آخرش چی داره میگه ک  اصلا متوجه نیس

وای عزیزم باد که اصلا درس ندادن عجله ت چیه دختر منم کلاس اوله هنوز دارن اون کلمه های اول فارسی نگارش کار میکنن ب بدون نقطه و ق بدون نقطه 

باور کنید خیلی باهاش کار میکنم مثلا میگم باد آخرش چی داره میگه ک  اصلا متوجه نیس

معلم سرخونه براش بگیر

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

دختر من واقعا باهوشه، نه که من مادرش بگم ها.

اونم هم آغاز، به زور میگه، هم پایان که اصلا متوجه نمیشه.

الکی حرص نخور.

البته اینکه شهریور ۹۶، واقعا کوچولو، الان از همکلاسیاش حتی از بعضیا ۱۱ ماه کوچیکتر.

ولی هم آغار و هم پایان یه کم سخته، چون هنوز مفهوم حروف بلد نیستن.

اصلا نترس  کلاس اول همه را نیاز به تلاش شدم چون کسی بام تمرین نکرد حقیقتا سال دوم همه خیلی خ ...

نمیدونم بخدا چکار کنم

میترسم نزارم بره مدرسه روحیش خراب بشه

بره مدرسه بازم همینطور

اخه نسبت به بقیه چیزی بلد نیس  لوحه ها رو نقطه چین میزارم  اون پررنگ میکنه اعتماد بتفسش ...

باشه عزیزم چقدر زود عقب کشیدی کنارش باش تا راه بیفته نا امید نشو شک نکن راه میفته دختر خوب دیگه این حرفو نزن گفتنش هم زشته

تازه مدرسه شروع شده خیلی طبیعیه تا آخر سال باید حرص بخوری اگه مدرسه دولتیه که رو معلم حساب نکن تو ا ...

مدرسش دولتیه 

ولی آموزش پرورش شهرمون گفت بهترین مدرسه هست

کلیپای اینستا هم نگاه میکنه

شاید ذهنش کند تره الان پسرمنم۳ونیم سالشه بنظرم ضعیفه نسبت به همسناش،رنگارو هنو بلد نیس میگه اما نمیدونی ابی کدومه سبز کدومه و....

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
وای عزیزم باد که اصلا درس ندادن عجله ت چیه دختر منم کلاس اوله هنوز دارن اون کلمه های اول فارسی نگارش ...

مامان خانم، شما هم مثل من صفرکیلومتری، به اونا میگن لوحه.

ماها که بچه اولمونه، این اصطلاحات بلد نیستیم