2777
2789
عنوان

پولم رو رفیقم نمیده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست
مشکل اینجاس منو مسخره کرده  بابام میگه شاید پولو خرج کرده  والا بخدا ۳۹۰پولی نیس ولی برا ...

ربطی به پول خرج کردن نداره بالاخره واسه توعه نه خودش که بخواد خرج کنه

نشد به خانوادش بگو برن سر خودپرداز نقدی بدن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاس منو مسخره کرده  بابام میگه شاید پولو خرج کرده  والا بخدا ۳۹۰پولی نیس ولی برا ...

عزیزم برداشت بد نکن ولی واقعا درکت میکنم من برات واریز میکنم این مبلغ رو شما هم برو یه کتاب دیگه برای خودت بگیر بدون هیچ تعارفی میگم،دوستت بنظرم نمیخواد بده پولت رو دیگه نگو بهش بنظرم 

انگاری من بدهکارشم همچین میگه 

توام بد حرف زدی چرا شاکی نیستی داری میگی نساز داشتم ب مولا خا معلومه ک پوله خودته ب اون ربطی نداره واسه چی و کجا خرجش میکنی 

دلیل واسه گرفتن پول خودت نیار براش چون پرو میشه قلب شکسته ام ایموجی شو دادی خب نباید میدادی تو بحسای جدی اصلا ایموجی استفاده نکن بزار بهفمه شوخی نداری 

عزیزم برداشت بد نکن ولی واقعا درکت میکنم من برات واریز میکنم این مبلغ رو شما هم برو یه کتاب دیگه برا ...

نهههه دست شما درد نکنه 

من خودم دومیلیون دارم ولی با دومیلیون و این سیصد مبخوام چندتا کتاب بردارم 

ایشونم دیگ امروز پولمو نداد قیدشو میزنم فدا سرم 

توام بد حرف زدی چرا شاکی نیستی داری میگی نساز داشتم ب مولا خا معلومه ک پوله خودته ب اون ربطی نداره و ...

یذره چون صمیمی ایم نخواستم اڋیتش کنم ولی واقعا بهش نیاز داشتم دادم خول میشم دیگ

نهههه دست شما درد نکنه  من خودم دومیلیون دارم ولی با دومیلیون و این سیصد مبخوام چندتا کتاب برد ...

خواهش میکنم عزیز دلم بازم اگر که نیاز شد بدون هیچ تعارفی میگم اخه خودمم یه خواهر دانشجو دارم مثل شما کاملا درک میکنم این مشکلات درسی یی که پیش میاد رو❤️🌹

خواهش میکنم عزیز دلم بازم اگر که نیاز شد بدون هیچ تعارفی میگم اخه خودمم یه خواهر دانشجو دارم مثل شما ...

مچکرم 

پدر مادرم اگه نیاز داشته باشم پولو میدن فقط این روزا از بس کلاس و کتاب هزینه ها زیاد شده خودم نمیتونم از پسش بربیام بابت همین رومم نمیشه به خانواده بگم 

مچکرم  پدر مادرم اگه نیاز داشته باشم پولو میدن فقط این روزا از بس کلاس و کتاب هزینه ها زیاد شد ...

اره درک میکنم من خودمم زمانی که کار نمیکردم یه ذره خرج میکردم روم نمیشد دوباره به پدرم بگم نیاز دارم،چون واقعا هم شرایط زندگی کردن سخته و هزینه های دیگه هم بالاست ادم توقعیم نمیتونه داشته باشه ازشون و درکشون میکنه