2789
خیلی بیمارستان شلوغ بود مطب دکتر هم رفتیم اونجا هم از بیمارستان بد تر بود همه سرفه میکردن دعا کنین م ...

عزیزم ان شالله که خیلی زود خوب و عالی بشه و مرخص بشه 

سوپ و مواد غذایی مقوی براش ببرید

عصاره ی بلدرچين خوبه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم تونستین بادکش بندازین خیلی خوب جواب میده

چه جالب مرسی عزیزم 

برای سرفه اس؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ویروس جدید گرفتید آب پیاز،فقد بگیرید  یعنی،رنده کنید آبش از،سبد رد کنید بخورید  پشت سرش،  یه چیز شیرین بخورید مثلا خرما  من خودم گرفتم تنگی نفس پا درد چشم درد گوش درد فک دندونم درد می کرد  روزی دوبار آب پیلز،خوردم  تا یک هفته  اینم بگم بد جوری تنگی نفس داشتم  سرفه همه چیزم خوب کرد البته فقد یک بار دکتر رفتم  همین  انشالله خدا سلامتی،به همه بده  سالم باشن 

اگه ویروس جدید گرفتید آب پیاز،فقد بگیرید  یعنی،رنده کنید آبش از،سبد رد کنید بخورید  پشت سر ...

سلام عزیزم 

خییییلی تنده که!!😖😖😖😖

استفراغ تنگی نفس حالت تهوع تب لرز مامانم گرفته دیشب امبولانس ساعت ۲ شب اومد بردن بستری کردن حالش اصل ...

پسر منم همینه. ۸تا امپول یکجا زدن بهش و سرم و...   بدبخت هلاکه😔😔😔😔

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

دوتا دوره داره

اولی دل پیچه و حالت تهوع و سرفه و تب

بعد خوب میشی بعد یک مدت اسهال شدید که تا مدت ها دنبالته

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
من خودم چهار روزه درگیرم شل کن سفت کن میکنه این ویروس  یه روز خوبم روز بعد تب و لرز و بدن درد ...

دقیقا دکتر پسرمم همینو گفت. شل کن سفت کن داره. عین کرونا!

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من و شوهرم و بچه هام همه گرفتیم وحشتناک بود بدن درد تب ولرز اسهال استفراغ سرفه های شدید آبریزش بینی 

یعنی هرچی فکرشو کنی واقعا بد بود یه هفته ست بهتر شدیم ولی هنوز سرفه هامون ادامه داره

من و شوهرم و بچه هام همه گرفتیم وحشتناک بود بدن درد تب ولرز اسهال استفراغ سرفه های شدید آبریزش بینی& ...

سلام عزیزم 

سرفه هاتون بهتر شده؟

این ویروسه خیلی منو ضعیف کرده

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌