2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 42 پست
منم یه مدت همینجور بودم افسرده و تنها و خسته  ببین راهی جز ادامه دادن نداریم  باید برای ...

آره منم به این نتیجه رسیدم ولی سخته هیچی جای زندگی وبچه رونمیگیره😭من تک فرزندم خیلی تنهام

چرا من نمیخوام 🥺 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه عزیزم ،منم‌۳ ساله منتظرم خسته شدم دیگ واقعا😔😔

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
من یه دخمل ۹ساله دارم  تصمیم گرفتیم برا دومی شوهرم از داد اسپرمش کمه خیلی  از بس سیسمون ...

تو منی یا من تو...منم‌دخنرم نه سال اونو راحت باردار سدم ماه اول....الان سه ساله منتظر دومی هستم منم...اسپرم همسر منم ضعیف کلی درمان...من‌ای یو ا هم‌کردم....دخترمم همش میپرسع پس من کی خواهر...چرا همه دوستام خواهر برادر دارن....چرا من تنهام..منم دلم میره برا نوزاد...وای خیلی عذاب وجدان تنهایی دخترم دارم...خودمم خیلی غصه....سنمم ۳۸ تازه من🥺...همه دوستام با من بودن باردار شدن ...همش میگم یعنی خدا برا من نمیخاد فقط....دخترم هر روز با چشمای منتظر میره مدرسع میاد..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

دعات میکنم الان  و هر وقتی ک اسمت یادم بیاد  خدا انشالله یه نی نی ناز سالم بهت بده  ...

انشالله به زودی زود خدا بهت یه همسر خوب و صالح بده بشی خوشبخترین عروس سال...برات ده تا صلوات ذهنم آمد فرستادم..توام دعا کن منم باردار بشم دوستم...اسم منم‌سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

تاپیکت اتفاقی دیدم دوستم از ته قلبم میخام که به زودی زود باردار باشی...شایدم الان بارداری....من خودم منتظر هستم...حال منتظرا رو درک میکنم...انشالله به زودی زود یه نی نی ناز میاد تو دلت

تو منی یا من تو...منم‌دخنرم نه سال اونو راحت باردار سدم ماه اول....الان سه ساله منتظر دومی هستم منم. ...

انشالله زودتر نتیجه بگیری عزیزم 

من ک نامید شدم رفت 

ژل رویال گرفتم برا شوهرم داره میخوره 

۳۶سالمه میگم دیگه خیلی دیرشده

انشالله زودتر نتیجه بگیری عزیزم  من ک نامید شدم رفت  ژل رویال گرفتم برا شوهرم داره میخور ...

منم نا امیدم...من خیلی چیزا دادم شوهرم...ژل رویال...فرتیل اید...طب سوزنی حجامت...ویتامین گران ارزان‌‌‌‌..اخرین بار ای یو ا رفتم دکتر پودر خارجی بود نوشت....یه سری چیزاش خوب شدع تحرکش یکم کمه....ولی به خدا اکثر دوستام با شرایط بدتر اینم شدن حتی...نمیدونم دیگه گره کارمون کجاست...اصن فکر نمیکردم انقد طول....باز تو دوسالی کوچیکتر از منی نا امید نباش‌‌‌‌من دوستی داشتم ۴۳ سالش بود باردار شده تازه زایمان‌‌‌..من خودم ته ناامیدی هستم ...ببین میگن چله رو آدم بیفته هم نمیشه تو اعتقاد داری اینا...چکار کنیم

منم نا امیدم...من خیلی چیزا دادم شوهرم...ژل رویال...فرتیل اید...طب سوزنی حجامت...ویتامین گران ارزان‌ ...

اگه این باشه عزیزم 

باید بری پیش کسی ک د ع ا نویسه برات دعا بگیره 

ناامید نباش فدات 

بازم شکر خدا همین یکی رو هم داریم 

اگه این باشه عزیزم  باید بری پیش کسی ک د ع ا نویسه برات دعا بگیره  ناامید نباش فدات  ...

آره شکر که داریم...چون داریم به خاطر تنها بودنش گناه دارن....انشالله خدا به زودی بع دل دوتامون نگا کنه..تو به من دعا من به تو دعا....بلکه از زبون هم برای هم قبول شه