2777
2789
عنوان

| بنظرتون خوش سلیقم؟! 🌿 | عکس

298 بازدید | 18 پست

شاید بهم بخندید و بگید و خوشحالی نداره ولی آنلاین شاپ داشتن یکی از آرزوهام بود بچه ها🥺🌿 خیلی ذووووق دارم براش ♥️ من فقط شماهارو دارم ؛ 

میشهِ ازتون بخوام ک ازم حمایت کنید؟!🙃🤍 [ فقط تنها با عضو شدن ]

حتی اگ خریدی هم انجام ندید فقط کافیه عضو کانالم تویِ تلگرام بشید | @nilay_shup_1 | 

و اون دوستانی ک تلگرام ندارن آیدیِ کانالمون در ایتا | @nilay_shuop_1 | 🌥🌱

♈ما قراره کلی مسابقه و جایزه داشته باشیم با کلی تخفیف ک با هر اد کردن شاملتون میشه ، با اشانتیونِ خرید 🦋⚡[ مثلا اگ قیمت محصولی ۱۰ تومن باشه شما با اد کردن ۱۰ نفر میتونید اونو رایگان داشته باشید ] ♈

🌈🌥راستی پرداخت درب منزل هم داریم🌈🌥

محصولاتمون وادراتی هستند و پایین ترین قیمت هارو دارن ؛ 🌿🌤

چند نمونه از کارامون : 

اتودهامون فقط ¹⁸ t 

دفترامون فقط ³⁰ t

ک ۱۴ طرحِ مختلف داره🌱

¹⁵ t 

فقط ³² t

فقط ¹⁰ t

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

قیمت مینی کلاسورا چنده؟ 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

| اینجا کلی جایزه و مسابقه قراره داشته باشیم😌🌈✨ |

ک حتی میتونید محصول مارو رایگان داشته باشید ؛

اگ قیمت محصولی ۱۰ تومن باشِ ک خیلی از این قیمت ها داریم شما فقط با اد کردنِ ۱۰ نفر میتونید اون محصول رو رایگان بدست بیارید | 🌿

ب همین راحتی🥺🫂♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

³⁰عزیزم  قابلتون رو ندارهِ🌿

چاخان میکنی؟ لوزام تحریری 180تومن خریدم باورم نمیشه 😐

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
چاخان میکنی؟ لوزام تحریری 180تومن خریدم باورم نمیشه 😐

ن عزیزم 

پرداخت درب منزل هستش🥲😂♥️

چقد كيوت و گوگولي هستش 😻 ذخيره كردم هروقت وارد فضاي مجازي شدم حتما دنبالت ميكنم و ازت خريد ميكنم 😻

عزیزِ منی♥️🌿

پشمام ریخت این تو بقیه جاها چهار و صد و خورده ای هست واقعاً عین همین مدل هارو میفرستی؟! چرا خب باید ...

منم هرجا دیدم ۳۰۰به بالاست فک کنم قیمت اونو اشتباه زده اسی🤣🫥

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸