2777
2789
عنوان

| بنظرتون خوش سلیقم؟! 🌿 | عکس

298 بازدید | 18 پست

شاید بهم بخندید و بگید و خوشحالی نداره ولی آنلاین شاپ داشتن یکی از آرزوهام بود بچه ها🥺🌿 خیلی ذووووق دارم براش ♥️ من فقط شماهارو دارم ؛ 

میشهِ ازتون بخوام ک ازم حمایت کنید؟!🙃🤍 [ فقط تنها با عضو شدن ]

حتی اگ خریدی هم انجام ندید فقط کافیه عضو کانالم تویِ تلگرام بشید | @nilay_shup_1 | 

و اون دوستانی ک تلگرام ندارن آیدیِ کانالمون در ایتا | @nilay_shuop_1 | 🌥🌱

♈ما قراره کلی مسابقه و جایزه داشته باشیم با کلی تخفیف ک با هر اد کردن شاملتون میشه ، با اشانتیونِ خرید 🦋⚡[ مثلا اگ قیمت محصولی ۱۰ تومن باشه شما با اد کردن ۱۰ نفر میتونید اونو رایگان داشته باشید ] ♈

⚡

🌈🌥راستی پرداخت درب منزل هم داریم🌈🌥

محصولاتمون وادراتی هستند و پایین ترین قیمت هارو دارن ؛ 🌿🌤

چند نمونه از کارامون : 

اتودهامون فقط ¹⁸ t 

دفترامون فقط ³⁰ t

ک ۱۴ طرحِ مختلف داره🌱

¹⁵ t 

فقط ³² t

فقط ¹⁰ t

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

قیمت مینی کلاسورا چنده؟ 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

| اینجا کلی جایزه و مسابقه قراره داشته باشیم😌🌈✨ |

ک حتی میتونید محصول مارو رایگان داشته باشید ؛

اگ قیمت محصولی ۱۰ تومن باشِ ک خیلی از این قیمت ها داریم شما فقط با اد کردنِ ۱۰ نفر میتونید اون محصول رو رایگان بدست بیارید | 🌿

ب همین راحتی🥺🫂♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

³⁰عزیزم  قابلتون رو ندارهِ🌿

چاخان میکنی؟ لوزام تحریری 180تومن خریدم باورم نمیشه 😐

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
چاخان میکنی؟ لوزام تحریری 180تومن خریدم باورم نمیشه 😐

ن عزیزم 

پرداخت درب منزل هستش🥲😂♥️

چقد كيوت و گوگولي هستش 😻 ذخيره كردم هروقت وارد فضاي مجازي شدم حتما دنبالت ميكنم و ازت خريد ميكنم 😻

عزیزِ منی♥️🌿

پشمام ریخت این تو بقیه جاها چهار و صد و خورده ای هست واقعاً عین همین مدل هارو میفرستی؟! چرا خب باید ...

منم هرجا دیدم ۳۰۰به بالاست فک کنم قیمت اونو اشتباه زده اسی🤣🫥

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸