2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیر اینطور ک شما میفرمایید نیست

هرگز از لحاظ علمی ثابت نشده که میشه از راهی به جز رابطه جنسی گرفت، میتونم بدونم شما کجا مطالعه فرمایید که امکانش هست؟

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
دارو مصرف کرد ؟؟ الان دارو قطع شده؟؟ خداروشکر... دختر منم تشنج کرد دکتر گفته اگه تکرار شد باید دارو ...

من دخترم همون بدو تولد تشنج کرد ولی با قرص فنوباربیتال خداروشکر رفع شد.نگران نباش عزیزم داروهاشو به موقع بده ایشالا خوب میشه

ببخشید پسر من دستش زگیل داره اونم میتونه سرایت کنه پخش بشه؟

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
من دخترم همون بدو تولد تشنج کرد ولی با قرص فنوباربیتال خداروشکر رفع شد.نگران نباش عزیزم داروهاشو به ...

خدا دخترتو حفظ کنه ... و به دختر منم رحم کنه تکرار نشه دیگه ممنون گلم از جوابگویی ت

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
خدا دخترتو حفظ کنه ... و به دختر منم رحم کنه تکرار نشه دیگه ممنون گلم از جوابگویی ت

اصلا نگران نباش.ایشالا ک دیگه تکرار نمیشه .منم همون اوایل قطع داروش استرسش داشتم الان دو ساله ک دیگه دارو نمیخوره هیچ اتفاقی هم نیفتاده 

ن این نوع زگیلا فرق میکنم با تناسلی 

اهان ممنونم ‌ انشالله ک آزمایش شما هم خوب میاد و چیزیتون نیست . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
اصلا نگران نباش.ایشالا ک دیگه تکرار نمیشه .منم همون اوایل قطع داروش استرسش داشتم الان دو ساله ک دیگه ...

تشنج بدون دلیل داشت؟؟؟ 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
از بس دیگه تو این گوگل خوندم دیگه چشمام خشکید نمی‌دونم چجور تا دو هفته دیگه تحمل کنم

جواب قطعی ۲ هفته دیگه میاد؟