2777
2789
عنوان

بع یه دختری که در آستانه ۲۰ سالگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست

تو طلایی ترین دوران زندگیتی

قدرشو بدون

اینا بدیهیات هست ولی خب هرکسی انجامش نمیده و همین باعث تفاوت ها میشه:

ورزش کن.مداوم و منظم

زبانتو تقویت کن درحدی که راحت مکالمه کنی.

یه مهارت دیگه بلد باش در حد عاااالی.

کتاب بخون. زیاااد. حرف زدن رو یاد میده بهت.

حتما کار رو شروع کن.

باسواد باش. با فکت و مدرک حرف بزن

منم ۲۰ سالمه مثل خر باید درس بخونیم و کار یاد بگیریم واسه اینده ی زیبا

حتما دنبال یه مهارت برو به کارت میاد

رشتت چیه؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخون از گوشی فاصله بگیر  احساساتتو فعلا درگیر هیچکس نکن و باز هم میگم درس بخون

گوشی و درس👌

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

زبان یاد بگیر، کامپیوتر یاد بگیر، به تغذیه ت برس، شاغل باش برا خودت پول پس انداز کن، مواظب پوستت باش، به دندونات برس کوچکترین خرابی داره ببر درست کن، هر مریضی ای که احساس میکنی اگه تو بدنت هس برو پزشک نذار کهنه بشه که بعدا سخت میشه درمانش.

درس بخون از گوشی فاصله بگیر  احساساتتو فعلا درگیر هیچکس نکن و باز هم میگم درس بخون

یه دنیا ممنون

برو یه هنر یاد بگیر الکی وقتتو با درس خوندن تلف نکن . درس فقط به درد رتبه های برتر و کسایی که پزشکی و پرستاری اینا میخونن به درد میخوره .

به پوستت و هیکلت خیلی برس حتما اب زیاد بخور. ورزش کن. مسافرت مجردی رو تجربه کن و عاشق شو . تا عاشق نشدی ازدواج نکن . ازدواج با عشق یه طعم دیگه داره خیلی لذت بخشه.

دیگه اینکه از هر ثانیه زندگیت لذت ببر و اینکه حواست باشه دوست ها همیشه به ادم نارو میزنن اینو توی سی سالگی میفهمی که کلا دیگه هیچ دوستی نداری.

زمان هم خیلی خیلی زود میگذره . زمانتو از دست نده و  کارهایی که دوست داری رو حتما انجام بده نزار حسرت چیزی به دلت بمونه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
یه دنیا ممنون

✨🌻

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
از هیچکس حتی پدرومادرت توقع نداشته باش برای آرامش خودت حداقل

از تنها کسی که توقع دارم الان مادرم

یه دنیا ممنونم

تو طلایی ترین دوران زندگیتی قدرشو بدون اینا بدیهیات هست ولی خب هرکسی انجامش نمیده و همین باعث تفاو ...

یه دنیا ممنونم❤️

زبان یاد بگیر، کامپیوتر یاد بگیر، به تغذیه ت برس، شاغل باش برا خودت پول پس انداز کن، مواظب پوستت باش ...

خیلی ممنونم❤️

برو یه هنر یاد بگیر الکی وقتتو با درس خوندن تلف نکن . درس فقط به درد رتبه های برتر و کسایی که پزشکی ...

خیلی ممنونم❤️

از نون شبت هم واجب تره این کار  مطمعن پشیمون نمیشی

مرسی❤️