2789
عنوان

تب ۴۰ درجه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه های منم از شنبه پیش تا ۵ روز همین بودم کوچیکه با شیاف ۱۲۵ یکی و نصفی دختر بزرگه با دیکلوفناک ۵۰ 

پدرم دراومد این ۵ روز فقط پروفن شیاف و تن شویه

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

استامینوفن یک 325 و نصف قرص 325

به طب سنتی اگه اعتقاد داری چند تا راهکار بدم. پسر منم واسه بیماریش نمیشه بروفن بخوره یا شیاف بزنه. 

با طب سنتی طب بالای 40 رو آگردم پایین. البته لطف خدا بود

فقط صبر و حوصله میخواد

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
فایده ندارد دیروز دوبار بردیم درمانگاه سرم زده همراه با استامینوفن تزریق در سرم . برای یکی دو ساعت ...

باید ریشه ای درمان کنی

اگه میخوای راهکار طب سنتی که خودم نتیجه دیدم و بگم

باید ریشه ای درمان کنی اگه میخوای راهکار طب سنتی که خودم نتیجه دیدم و بگم

بگو لطفاً 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
به طب سنتی اگه اعتقاد داری چند تا راهکار بدم. پسر منم واسه بیماریش نمیشه بروفن بخوره یا شیاف بزنه.&n ...

با طب سنتی چطوری ؟ بگو

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
با طب سنتی چطوری ؟ بگو

1_مدام آب سیب عسل و گلاب بده، خیلی ها(میتونی فالوده سیب هم بدی، به این صورت که سیب رو رنده کنی با گلاب و عسل بدی بخوره) 

2_به جای آب عرق بید بده

3_چند تاکندر تو آب جوش خیس کن و آبش رو بده بخوره

درمان تب

1،_تن شویه زیر بغل کف دست و پا روی ران پا، شکم و سینه با عرق بید

2 پاشویه  و تن شویه با مخلوط سرکه سیب و آبلیمو

3 پاشویه با (4تا پیاز رو خرد کن با 2لیتر آب بجوشون نصف که شد، نصف پاکت نمک بزن، خنک شد پاشویه کن) 

4 گذاشتن حنای خیس شده با سرکه کف دست و پا

توجه از خواندن دعای نور از حضرت صدیقه زهرا سلام الله غافل نشو

امیدوارم کمکی کرده باشم. من یک هفته انجام دادم