2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 47 پست
عزیزم نگران نباش حتما نتیجه داده که قدش الان ۱۵۵  و تا زمانی که صفحات استخوانی بسته نشده باشن‌ ...

بله سن استخوانی یک سال بیشتر بود

دختر منم اول سینه و بعد از یک سال مو زائر درآوزد

البته همون آخر نه سال بود 

که اصلا بلوغ زودرس نبود

اگر آمپول نمیرد احتمال زیاد ده سال و نیم بود پری میشد

بله سن استخوانی یک سال بیشتر بود دختر منم اول سینه و بعد از یک سال مو زائر درآوزد البته همون آخر ن ...

مرسی عزیزم که‌‌ جواب دادی ان‌شاءالله تلاش ت نتیجه بده و به قد دلخوا‌هت برسه و همیشه تنش سالم و موفق باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم که‌‌ جواب دادی ان‌شاءالله تلاش ت نتیجه بده و به قد دلخوا‌هت برسه و همیشه تنش سالم و موفق ...

ممنونم گلم

از دعای قشنگت

همین طور برای شما و گل دخترتون 🌺🌺

ببخشید نوزاداتون ک‌ نارس بدنیا اومده بود و دیر ب راه رفتن افتاد چیشد،الان راه می‌ره حالش خوبه

سلام بله خداروشکر الان دقیقا ۲ سال و ۸ ماه داره هم راه میره و هم خداروشکر حرف میزنه و در کل  همه چیز خوبه خوبه 

سلام گلشما تو بارداری در مورد هایپوسپادیاس پسرتون چیزی تشخیص دادن؟ بیضه ها نزول کرده بودن یا نه؟ و ا ...

نه تو سونو که هیچی نگفتن پسر من یکی از بیضه هاش پایین اومده بود ولی یکی نیومده بود که اونم علتش نارس بودنش بود پسر من ۲۸ هفته به دنیا اومد. وقتی یک سالش بود با یه جراحی ساده بیضه رو پایین آوردن

نه تو سونو که هیچی نگفتن پسر من یکی از بیضه هاش پایین اومده بود ولی یکی نیومده بود که اونم علتش نارس ...

یه دختر و دو تا پسر دارم .

ان شاالله یکی دوسال دیگه هم هیپوسپادیاسش رو عمل میکنیم

یه دختر و دو تا پسر دارم .ان شاالله یکی دوسال دیگه هم هیپوسپادیاسش رو عمل میکنیم

به سلامتی عزیزم. خدا حفظشون کنه. یه سوال دیگه هم داشتم. از پسراتون فقط یه نفر هایپوسپادیاس داره؟ 

قربونت عزیزم ، بله فقط پسر دومم هیپوسپادیاس داره

ممنونم که گفتین عزیزم. دخترتون بزرگتر از پسرا هستن؟ 

هایپو پسرتون شدید بود یا خفیف و اینکه کیسه بیضه کامل تشکیل شده بود و عادی بود؟