2777
2789
عنوان

اسکرین عشق🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂این خودش خیلی رمانتیکه  بذار

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

این خودش یه مرد سیبیل کلفته کسی جرات نمیکنه باهاش شوخی کنه🥺🤣🤣🤣🤣🤣الان برا من بچگانه حرف میزنه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
نههههههه خییییلی خوبین شمااااا🤭🤭🫂😍ماشالا 

مرسی عزیزم 😂😍❤️ اینقدر دخترم شیرین و خوبه 

بخدا ک از یک رفیق برام رفیق تره اصلا احساس نمیکنم 

که بچمه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مرسی عزیزم 😂😍❤️ اینقدر دخترم شیرین و خوبه  بخدا ک از یک رفیق برام رفیق تره اصلا احساس نمیکنم ...

واقعا اولین مادر و دختریه میبینم انقد باهم جفتن🤭کاش اگه ی روزی منم بچه دار شدم بچم همینطوری باشه😍😍

عزیزم خدا سلامتی بده به هر دوتون همیشه😂😍

قربونت😁😁کلا قبل اینکه ازدواجم کنیم همین بود🤣رفته بودیم مسابقه. زمستان بودبه من گفت بیا بریم بیرون. من همونجا مریض شدم اونم همینطور.. اون رفت شهرشون منم شهرمون بخدا دقیقا باهم خوب شدیم😁🤣

مرسی عزیزم 😂😍❤️ اینقدر دخترم شیرین و خوبه  بخدا ک از یک رفیق برام رفیق تره اصلا احساس نمیکنم ...

ای جانم.... خداحفظتون کنه برای هم... و خوش بحال دخترتون با این مادر مهربون و پرانرژی 😍😍

واقعا اولین مادر و دختریه میبینم انقد باهم جفتن🤭کاش اگه ی روزی منم بچه دار شدم بچم همینطوری باشه😍 ...

دورت بگردم انشالله که قسمت خودتون باشه این رفاقت های 

مادر و فرزندی

می‌دونی چطوریه من خودم ۲۶سالمه دخترم یازده سالشه 

انگار خیلی میفهممش درکش میکنم نیست همیشه هم 

تنها بودیم دیگه رابطمون مادر و فرزندی نیست مثل رفیق شدیم خودمم‌ خیلی احساسی و شوخ باهاش رفتار میکنم بیشتر جذبم میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ای جانم.... خداحفظتون کنه برای هم... و خوش بحال دخترتون با این مادر مهربون و پرانرژی 😍😍

ممنونم جان دلم

محبت دارین عزیزم 🌹❤️

دورت بگردم انشالله که قسمت خودتون باشه این رفاقت های  مادر و فرزندی می‌دونی چطوریه من خودم ...

ایول واقعا 

چنین دختری هیچ‌کمبودی توی زندگیش حس نمیکنه..ایشالا تا هزاران سال با دل خوش بمونین براهم🫂😘❣️

ایول واقعا  چنین دختری هیچ‌کمبودی توی زندگیش حس نمیکنه..ایشالا تا هزاران سال با دل خوش بمونین ...

بله درسته عزیزم

قربونت برم مهربونم دلخوش و سلامت باشید انشاالله 🌹🌹💕