2777
2789
یک کیلو البالو هسته گرفته و 2 کیلو شکر رو 24 تا 48 یاعت تو یخچال بذار تا اب بندازه بعد یه لیوان اب بش اضافه کن رو حرارت بذار شکر که حل شد حرارت رو متوسط کن به مدت حدودأ 15 دقیقه امتحان کن اگه قوام اومده بود در صورت دلخواه کمی وانیل اضافه کن تو مدت پخت با برس که خیسش کردی دور قابلمه رو مرطوب کن که مانع شکرک میشه از البالوش هم برا مربا یا البالو پلو استفاده کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای مربا به ازای هر کیلو البالو هسته گرفته یک کیلو و سیصد گرم شکر میریزم میذارم چند ساعت استراحت کنه بعد میذارم رو حرارت زیاد جوش اومد کمش میکنم نیم ساعت وقت میگیرم تو این مدت کفای روشو میگیرم پنج دقیقه اخرم یکم وانیل میزنم این روشی که گفتم برای مربا عالیه احتیاج به اضافه کردن ابلیمو هم ندارم هرچقدرم بمونه شکرک نمیزنه
چرا واسه من باز نشد نکنه دلش نیومد باز بشه آخه باردارم
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
وا اینم باز نشد حتما خیری هس توش
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
عزیزم میدونه هوس میکنم و کسی نیست برام بدرسه یا بره بگیره باز نمیشه اما با توجه به نظرات دوستان به به عالی شده دستت گلت درد نکنه