گلدونم مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 عنوان تب بالای ۳۹ | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 49 پست کمک 1402/07/23 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 پیاز بزن خویه بروفن هم بده پیاز رنده کردم گذاشتم کف پاهاش، بروفن نمیتونم، فاویسم داره
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 زمان تب مهمترین چیز دارو هست،،، بازد داروی مناسب با مقدار مناسب بدی، و بموقع بدی تا تب نره بالا ح ... دارو هم جواب نمیده من موندم فقط ، یکی نصفی شیاف زدم نیم درجه هم اثر نکرده سه ساعته الان
sanazii عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1430 و در آخر اگه نتونستی کنترل کنی و رفت بالای ۳۹ ببر اورژانس تب شدید خوب نیست.. باید کنترل شه تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 و در آخر اگه نتونستی کنترل کنی و رفت بالای ۳۹ ببر اورژانس تب شدید خوب نیست.. باید کنترل شه همه ش بالای ۳۹ شوهرم شب کاره اون دخترم خوابه، چطوری ببرم اورژانس،🥺
zinabjan عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 1219 پیاز رنده کردم گذاشتم کف پاهاش، بروفن نمیتونم، فاویسم داره پسرمنم فاویسمه ،،،،بخصوص که اصلا آنزیمی نداره وحساسیت شدید، ،،،،،بروفن منع مصرف نداره ،،،،فقط بامعده خالی نخوره ،،،چون پسرم مریض بود با اینکه باشیر واب میوه بهش میدادم بازم معده شو داغون کرد
sanazii عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1430 دارو هم جواب نمیده من موندم فقط ، یکی نصفی شیاف زدم نیم درجه هم اثر نکرده سه ساعته الان آره برا دختر منم بعضی تبا استامینوفن اثر نداره، البته کم هم گذاشتی، ۲تا شیاف استا رو میخوادشیاف دیکلو۵۰ نمیتونی بدی؟ تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 پسرمنم فاویسمه ،،،،بخصوص که اصلا آنزیمی نداره وحساسیت شدید، ،،،،،بروفن منع مصرف نداره ،،،،فقط بامعده ... این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم همینجور
sanazii عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1430 همه ش بالای ۳۹ شوهرم شب کاره اون دخترم خوابه، چطوری ببرم اورژانس،🥺 گلم باید حتما مطمئن بشی که تب بر های دیگه مثل پروفن یا دیکلوفناک رو میتونه مصرف کنه یا نه..اینجوری که نمیشه میتونی زنگ بزنی و از اورژانس بپرسی تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀
zinabjan عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 1219 این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم ه ... منم نمیدم چون خیلی ضررداره ولی برای فاویسم منع مصرف نداره اگرخیلی تبش بالا رفت مجبوریم بدیم چون هیچ جوره پایین نمییاد
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 استامینوفن که برا هر تبی جواب نمیده.. گرفتار میشی... اونو نده دیگه.. البته شیاف استامینوفن ۱۲۵ هم حد ... لرز شدید داره ، یه کم خوب میشه یه کملرز داره، دیکلوفناک نمیتونم فاویسم داره، خیلی ضعیفه ۱۵ کیلو ، برا همین یکی و نصف شیاف استا گذاشتم
sanazii عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1430 این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم ه ... ای بابا واقعا اینطوریه... چقد سخت میشه.. خب وقتی استا جواب نمیده و تب خیلی شدیده و خطر داره چی... باید یه راهی باشه تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 آره برا دختر منم بعضی تبا استامینوفن اثر نداره، البته کم هم گذاشتی، ۲تا شیاف استا رو میخواد ... اخه وزنش ۱۵ هست نه دیکلوفناک منع مصرف داره
گلدونم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 146 گلم باید حتما مطمئن بشی که تب بر های دیگه مثل پروفن یا دیکلوفناک رو میتونه مصرف کنه یا نه.. اینجوری ... این پنج روزه چند بار بردم دکتر گفتن فقط استا، اونها برا فاویسم خطریه
sanazii عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1430 ببین من الان سرچ کردم.. تو همین نی نی سایت هم بود..گفته بودن تازه استامینوفن مضره و دکتر ب بچشون بروفن دادهمیخوای خودتم ببین تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀