2777
2789
زمان تب مهمترین چیز دارو هست،،، بازد داروی مناسب با مقدار مناسب بدی، و بموقع بدی تا تب نره بالا ح ...

دارو هم جواب نمیده من موندم فقط ، یکی نصفی شیاف زدم نیم درجه هم اثر نکرده سه ساعته الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز رنده کردم گذاشتم کف پاهاش، بروفن نمیتونم، فاویسم داره

پسرمنم فاویسمه ،،،،بخصوص که اصلا آنزیمی نداره وحساسیت شدید، ،،،،،بروفن منع مصرف نداره ،،،،فقط بامعده خالی نخوره ،،،چون پسرم مریض بود با اینکه باشیر واب میوه بهش میدادم بازم معده شو داغون کرد

دارو هم جواب نمیده من موندم فقط ، یکی نصفی شیاف زدم نیم درجه هم اثر نکرده سه ساعته الان

آره برا دختر منم بعضی تبا استامینوفن اثر نداره، 

البته کم هم گذاشتی، ۲تا شیاف استا رو میخواد

شیاف دیکلو۵۰ نمیتونی بدی؟

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

پسرمنم فاویسمه ،،،،بخصوص که اصلا آنزیمی نداره وحساسیت شدید، ،،،،،بروفن منع مصرف نداره ،،،،فقط بامعده ...

این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم همینجور

همه ش بالای ۳۹ شوهرم شب کاره اون دخترم خوابه، چطوری ببرم اورژانس،🥺

گلم باید حتما مطمئن بشی که تب بر های دیگه مثل پروفن یا دیکلوفناک رو میتونه مصرف کنه یا نه..

اینجوری ‌که نمیشه 

میتونی زنگ بزنی و از اورژانس بپرسی

این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم ه ...

منم نمیدم چون خیلی ضررداره ولی برای فاویسم منع مصرف نداره اگرخیلی تبش بالا رفت مجبوریم بدیم چون هیچ جوره پایین نمییاد

استامینوفن که برا هر تبی جواب نمیده.. گرفتار میشی... اونو نده دیگه.. البته شیاف استامینوفن ۱۲۵ هم حد ...

لرز شدید داره ، یه کم خوب میشه یه کم‌لرز داره، دیکلوفناک نمیتونم فاویسم داره، خیلی ضعیفه ۱۵ کیلو ، برا همین یکی و نصف شیاف استا  گذاشتم

این چند روز هر جا بردم دکتر گفتن بروفن اصلا نده، چند دوز که بدی بیمارستانی میشه، شیاف دیکلوفناک هم ه ...

ای بابا واقعا اینطوریه... چقد سخت میشه.. خب وقتی استا جواب نمیده و تب خیلی شدیده و خطر داره چی... 

باید یه راهی باشه 

گلم باید حتما مطمئن بشی که تب بر های دیگه مثل پروفن یا دیکلوفناک رو میتونه مصرف کنه یا نه.. اینجوری ...

این پنج روزه چند بار بردم دکتر گفتن فقط استا، اونها برا فاویسم خطریه

ببین من الان سرچ کردم.. تو همین نی نی سایت هم بود..

گفته بودن تازه استامینوفن مضره و دکتر ب بچشون بروفن داده

میخوای خودتم ببین