2777
2789
همه ظرفارو نتونستم بشورم همش سر پا بودم شام درست کردم💔 ساعت 8همکار شوهرم زنگ زد میایم خونتون😑

نمک میریختین تو کفششون زودتربرن

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
دانشگاه ازاد با سوابق روانشناسی اوردم  فکر میکنم بگم اموزش ابتدایی میخام همون ازاد با سوابق قب ...

من خودم ازاد اموزش ابتدایی خوندم خیلی رشتمو دوست دارم الان مدیریت اموزشی دارم ارشدمیخونم

ولی سرکاررنرفتم هنوز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بدموقع ماواسه حتی شب نشینی از صبح یا ظهرخبرمیدیم فامیلاهم

اره داشتم اماده میشدم با شوهرم بریم بیرون😂

به شوهرم گفته بود میایم یه نیم ساعت دگ باید بریم میخوام خانومم با خانومت اشنا شه

تا ساعت 9میگف نه شام درست نکن یهو موندن دگ😂

اره داشتم اماده میشدم با شوهرم بریم بیرون😂 به شوهرم گفته بود میایم یه نیم ساعت دگ باید بریم میخوام ...

وای من اخرش که حوصلم سرمیره یاخسته میشم ناخودآگاه خمیازه میکشم طرف میفهمه پامیشهمیره

شامم البته غذافوری میپزم

پیازخلال میکنم ادویه میریزم بااب گوشتم میچینم تو تابه اخرشم کره و زعفرون میریزم که به روغن بیوفته سرخ شه کنارشم گوجه و سیب زمینی سرخ میکنم

با برنج

املتم بخوای بدی زحمت خودشو داره😂😂😂😂خیلی خسته شدم کلی ظرف

من حقیقتش عادت دارم روبرو ظرف میشورم

همون لحظه که جمع میکنم میارم میشورم

دقیقا حق دارین جدای زحمت رومخ بودنه استرسشه که زودغذاحاضرشه

من حقیقتش عادت دارم روبرو ظرف میشورم همون لحظه که جمع میکنم میارم میشورم دقیقا حق دارین جدای زحمت ...

آخ دقیقا منم همونجا غذا درست میکنم هی ظرف میشورم

ظرفای سفیدمو شستم بعد شام که لک نگیره😂

قابلمه هارو گذاشتم برا صب

واقعا مهمون سر زده نمیشه اصن حالا منم قبلش دیروز رفته بودیم شهرستان دیشب دیر رسیدیم شام خوردیم حوصله نداشتم ظرف بشورم

ظهرم ساعت۲بیداز شدم😂تا نهار خوردم و اینا بازم حس نداشتم گفتم ولش کن شب میرم بیرون میام جمع میکنم میشورم

یهو زنگ زدن بدو بدو جاروبرقی بکش

ظرفارو بشور

گاز تمیز کن😂