2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

گلم به نظرت من توی ازمون دبیری از بین سه نفری که مجاز شدیم، قبول نهایی میشم یا مردود؟

یه نفر باید قبول بشه🙏

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
۲۸

اره گلم شغل پیدا می‌کنی و این طور که من متوجه شدم تو داروخونه مشغول به کار میشی نگران نباش در صورتی که دنبال کار بوده باشی نه این که تو خونه بخوابی بعد کار برات پیدا بشه من برا همین به خیلیا حرفی نمی‌زنم چون فکر میکنن من هرچی بگم همونه درسته اما شما خودت میتونی سرنوشت خودتو عوض کنی این چیزی بود که متوجه شدم

گلم به نظرت من توی ازمون دبیری از بین سه نفری که مجاز شدیم، قبول نهایی میشم یا مردود؟ یه نفر باید ق ...

من در این مورد ها اصلا صحبتی نمیکنم چون موج منفی به کسی نمیدم چون برا خودم ضرر داره من درباره چیزهای مثبت و جزئی صحبت میکنم اگه جوابش منفی باشه صحبت نمی‌کنم ببخشید عزیزم اما من در این باره نمیتونم بهت کمکی بکنم

من در این مورد ها اصلا صحبتی نمیکنم چون موج منفی به کسی نمیدم چون برا خودم ضرر داره من درباره چیزهای ...

یعنی الان جوابش منفیه؟

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
من در این مورد ها اصلا صحبتی نمیکنم چون موج منفی به کسی نمیدم چون برا خودم ضرر داره من درباره چیزهای ...

عزیزم از منم میگید؟چند وقته دیگه برام خواستگار میاد که به ازدواج میرسه و مشخصاتش چیه؟نزدیک31 سالمه