2777
2789
عنوان

مجردا تو رو خدا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 91 پست
منم میخوام خواهرزشته ولی بگی شوهرمیخوام من خودم وقتی یکی میگه شوهرمیخوام کلی فکرم منحرف میشه😂😂😂

منحرف نشه

تنهایی اصلا خوب نیست بخصوص پدر مادر نداشته باشی

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
منم میخوام خواهرزشته ولی بگی شوهرمیخوام من خودم وقتی یکی میگه شوهرمیخوام کلی فکرم منحرف میشه😂😂😂

😅😅😅

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من آدم اشتباه نیست و خوبی های فراوونی داره هر آدمی ایراداتی داره و باید باهاش بسازی درکل مجرد ...

شاید اشتباهت اینه

تو خونه پدر بی مسئولیتی و راحتی

ولی خونه همسر از روز اول مسئولیته تا آخر

همسری،مادری،عروس بودن تازه از ی جایی ب بعد میفهمی چه مسئولیتی در قبال پدر و مادر،خواهر و برادرت هم داشتی و اصلا حس نمیکردی

شما که به بد خوردی چرا دوباره ازدواج کردی؟  وقتی ازدواج انقدر بده که بقیه رو نصیحت میکنی، خب خ ...

همسرم خوبی های زیادی داره و خیلی چیزا برام فراهم کرده

ولی بازم میگم آرامش خونه پدری یه چیز دیگه است

بالاخره که چی کویر تشنه را ازسیل می ترسونی وقتی خدا را تو تمام تصمیم گیری هات در نظر بگیری خیلی کم پیش می آد به مراد دلت نرسی . می دونم چی می گی ولی من به قدرت عشق و ایمان کنار هم اعتقاد دارم عزیزم مرا باکی نیست ان شاا.... خوشبختی تک تک هم وطنام 

و خدای که همین نزدیکی ست
بیخیال دختر،اینمه مشاور قبل ازدواج اینهمه تست و شرایط مختلف برای آشنایی نمیخوای چشم بسته جواب مثبت ...

نمیدونم واقعا می‌دونی آخه آدم میاد اینا رو میخونه نمیدونه تو فامیل خودش چن درصد آدم اینطوری پیدا میشه 

آره چشم بسته ک نمیشه ولی کامل کامل هم نمیشه ی ادمو شناخت ترسناک شدن ادما

اینجا ک میام تاپیکا رو میخونم این همه خیانت و وابستگی به خانواده و دست به زنو و .... اینا رو میخونم ...

همیشه اینطوری نیست ، این خصوصیاتی که گفتی هیچکدوم رو همسرم نداره، زندگی متاهلیم هزار برابر شیرین تر از دوران مجردیمه،خب اینجا میان مشکلاتشونو میگن، منی که مشکل ندارم نمیام تاپیک بزنم بچها من خوشبختم شوهرم خیلی خوبه....

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
دلیل نمیشه چون شما ازدواج موفقی نداشتین، دل مجردا رو خالی کنین و از ازدواج بترسونیشون

دقیقان فکر میکنن همه ی جور قسمت دارن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79