2777
2789
برای پزشکی؟ اره b2 میخواد فک کنم

نه من دانشجو نیستم گلم 

ولی خب از نظرم آلمان برای دانشجوی ها بهتره

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

خب فوریت میرفتی نمیتونستی برای لیسانس یا ارشد پرستاری بخونی؟ 

نه والا اونم سختی های خودشو داره

من ازاد هم باشه میرم اما هر سال دارن وضعیت  رو بدتر میکنن 

اصلا ادم از فرداش خبر نداره میترسم دوباره شروع کنم اما اونی که میخوام نشه 

احساس اضافه بودن میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن که بهتره اما به ترکیه هم فکر میکنم

ترکیه زیاد خوب نیست مدرک b2 آلمانی بگیر ولی باید تمکن مالی ام حدودا 1000 هزار یورو داشته باشی بعد واسه ویزا اوسبیلدونگ اقدام کن سفارت

👾

همکار من با ارشد پرستاری رفته اونجا داره جای کمک بهیار کار میکنه! اطلاعات غلط ندیم پرستاری المان گل ...

برادر من پرستاره میخواد بره اما خب هنوز نمیدونه

الان نتیجه اومده چی قبول شدی؟ آزاد نزده بودی ؟

ازاد مردود شدم

سراسری بهداشت اوردم 

نمیخوام والا 

من عاشق پرستاریم ولی فکر کنم هم ازادش واسم ارزو بشه

با اینکه خیلی درسخونم شاگرد ممتاز درس هم میخونم زیاد ولی نمیشه

دیگه بریدم سال دومم بود

جاهای خیلی بهتر از المان وجود داره من خودم به عنوان پرستار المان رو نمیپسندم برای مهاجرت هرکی ر ...

خانمش هم پرستاره

میخواد بره همه چیش امادس اما زنش میگه همینجا خوبه

اینم حرفیه  ولی زبانش سخته

میتونی اقامت انگلستان لندن رو بگیری الان من دارم اونجا میرم میشه گفت مثل آلمانه فقط برای بورسیه شدن نمی‌دونم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

حالا چرا پرستاری از دور قشنگه واقعا سخته بیای داخلش خیلی فشار روت چند برابر میشه 

میدونم خانم درکتون میکنم خیلی زیاد

اما من یه مرد هستم هیچی بهتر از اون برای من نیس

با اینکه خانواده من هیچوقت هیچ فشاری رو من نزاشتن مقایسه هم نکردن اما من خودم میفهمم که دیگه باید یه کاری بکنم خودم خیلی دوست دارم اما خب همش یه جور جوه جو دوران جوانی 

جایگاه اجتماعی من تغییر میکنه با این کار 

زندگی خیلی خوب میشه واسه من

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز