2777
2789

سلام و وقت بخیر 

چله های مجربی در گروه ختم عاشقانه های معنوی شروع شده که هنوز به چهل نفر نرسیده و جای خالی داره 

لیست را ارسال می‌کنم هر تعداد از ختم ها را علاقه داشتید شرکت کنید اعلام کنید به همراه اسمتون تا اسمتون وارد لیست بشه و یک روز را به نیت حاجت روایی شما بخونیم 

لیست در نظرات ارسال میشه َ

میتونید وارد گروه بشید یا همینجا اعلام کنید 

فقط در گروه یا پی وی اعضا تبلیغ ارسال لینک درخواست کمک و..... ممنوعه و شرعا مشکل داره حق الناس میشه ممنون که توجه میکنید

✨طرح ختم های گروه عاشقانه های معنوی✨

1️⃣زیارت عاشورا(۴۱روزه هر روز یک زیارت عاشورا )

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

2⃣سوره مزمل(محبت میان همسران و آرامش درزندگی) ۴۰ روزه هر روز یک مزمل

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

3⃣ذکر یالطیف ۷۰ مرتبه چهل روزه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

4⃣پنج ذکر مورد علاقه حضرت محمد

«سبحان الله»، «الحمدلله»، «و لا اله الا الله»،«الله اکبر»«و لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم» تعداد دلخواه چهل روزه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

5⃣یا عِمادَ مَن لا عِمادَ لَهُ، وَ یا کَریمَ العَفوِ، وَ یا حَسَنَ البَلاءِ، وَ یا عَظیمَ الرَّجاءِ، وَ یا عَونَ الضُّعفاءِ، وَ یا مُنقِذَ الغرقی، وَ یا منجِیَ الهَلکی، یا مُحسِنُ یا مُجمِلُ، یا مُنعِمُ یا مُفضِلُ، أنتَ الذی سَجَدَ لکَ سَوادُ الیلُ، و نورُ النهار، وَضَوءُ القمرَ، و شعاعُ.  الشَّمسِ، و دویُّ الماءِ، وَ خفیفُ الشَّجَر، یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ، انتَ وَحدَکَ لا شریکَ لَکَ👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼حضرت محمد(ص) فرمود: هر دلسوخته و هر مصیبت‌زده و هر اندوهناک و غمناک و هرکسی که در خطر دزدی و آتش‌سوزی باشد آن(دعا) را بخواند، خداوند برای او وسیله رهایی فراهم می‌سازد چهل روزه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

6⃣(۷۷مرتبه )ذکر یا غَفور یا وَدود برای گشایش رزق و روزی چهل روزه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

7⃣(۱۷۵ متبه) ذکر یا وهّاب برای برآورده شدن حاجات چهل روزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام شرکت کنم

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن

به نام خدا
🌹 نذر دسته جمعی ۱۲۴,۰۰۰ صلوات تقدیم به خاتم النبیا به نیت حاجت روایی تمام شرکت کنندگان🌹
این چهارمین باره که این نذر رو به صورت دسته جمعی انجام میدیم و ۳ تا نذر قبلی به ۵ روزم نکشیده تموم شده..

پس بسم الله بگید و تعدادی رو که میخواید بفرستید رو بنویسید.....

ازتون میخوام لطفن نفری یک صلوات هم به نیت من بفرستید...
انشالله حاجت روا بشیم همگی، آمین
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12219815&slug=چهارمین-نذر-دسته-جمعی-۱۲۴-۰۰۰-صلوات-تقدیم-به-پیامبر-به-نیت-حاجت-روایی-شرکت-کنندگ&postId=313635213

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
من تو اخری بنویس ولطفا اگه میشه لینگ گروه بده توش شرکت کنیم 

اسمتون را بگید عزیزم 

لینک گروه ختم عاشقانه های معنوی مختص خواهران فعال تبلیغ ارسال لینک درخواست مالی داخل گروه و پی وی اعضا ممنوع است و حق الناس است 

https://eitaa.com/joinchat/2478244034C1755e340b2

اسمتون را بگید عزیزم  لینک گروه ختم عاشقانه های معنوی مختص خواهران فعال تبلیغ ارسال لینک درخوا ...

گلم ختم باید از کی شروع کنیم وهروز به نیت چه کسی بفرستیم میشه بیای توضیح بدی 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن