2777
2789
عنوان

الان زیر پتو ام از ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد دیگ افغانستان هرات بعد تو مشهدو شهرای دیگه ام حس شد

خب ب خیر گذشت . 

ان شالله امسال دیگ شاهد زلزله و سیل و خرابی و بیچارگی مردم و بی کفایتی خیلیا نباشیم . خدا ب داد مردممون برسه

خب ب خیر گذشت .  ان شالله امسال دیگ شاهد زلزله و سیل و خرابی و بیچارگی مردم و بی کفایتی خیلیا ...

خدا به داد برسه اخه گفته بودن گسل اصلی هنوز تکون نخورده گسل فرعی بوده من دو سه شبی واقعا کابوس میدیدم میپریدم از خواب الانم خوابم بهم ریخته لاناتی

چها قل بخون ارووم میشی با ایت الکرسی بلد نیستی سرچ کن گوگل

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

منم واسه یه خواب ترسناک از خواب پریدم کلن دو ساعت خوابیدم امشب فردام باید برم مدرسه الانم اومدم تو اتاق نشیمن درس میخونم و واسه استراحت میام اینجا

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خدا به داد برسه اخه گفته بودن گسل اصلی هنوز تکون نخورده گسل فرعی بوده من دو سه شبی واقعا کابوس میدید ...

باورت شاید نشه منم الان یهو پریدم ... کابوس دیدم . استرس وارد نکنید ... ب خدا تکیه کنید نگهدار ما خداست