2777
2789
عنوان

رادیولوژی قبول شدم شما بودین چیکارمیکردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته خوبی قبول شدی هرگز این کارو نکن دوباره کنکور بدی از حالا به فکر ازدواجی اخه!! 

کسی که صرفا تو رو به خاطر مدرکت بخواد بزار بره منم یه نفر بود چون پزشک نبودم رفت به درک که رفت

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
برای کنکور خودت تصمیم بگیر ولی رادیولوژی خیلی هم رشته خوبیه. ولی در مورد رابطه شدن با کسی که بخاطر ...

اخه واقعیت زندگی همینه اکثر ادما کسایی رو میخوان که مثل خودشون یا بهتر از خودشون باشه 

به غیر از اونم کلا ناراحتم از همه لحاظ برای خودم 

منم پرستاری قبول شدم. ولی میخونم باز. برای دندون. پزشکی دیگه بدرد نمیخوره

دقیقا دوستم ترازش حدودی مثل من بود پزشکی تعهدی اورد ولی خب من تعهدی نخواستم 

دقیقا دوستم ترازش حدودی مثل من بود پزشکی تعهدی اورد ولی خب من تعهدی نخواستم  

شده عین دامپزشکی یه زمانی تو بورس بود الان کسی سمتش نمیره. در کل خوبه به شرط تخصص وگرنه با هفت سال و نیم عمومی باز قرار باشه ادم حقوق کارمندی بگیره فایده اش چیه. 

ینی نمیتونی مطب بزنی؟چطوریه؟

من شنیدم اگه تا دکتری ادامه بدی میتونی پروانه مرکز عکس برداری و اینا بگیری حالا نمیدونم دقیق چجوریه اصلا درسته یا نه چون دکتراش تازه ایران اومده 

پزشکیم نیست لیسانسه 

مطب سونو واینا که برای متخصصه 

ما وقتی دانشگاه قبول شدیم اصن تو فکر ازدواج نبودیم بعد این هنوز دانشگاه نرفته دغدغه شوهر پزشک داره

من شوهر پزشک نمیخوام من از وقتی پزشکی قبول نشده بود دوسش داشتم تا حالا تو عمرمم رو هیچ کسه دیگه ای نه کراش زدم نه به کس دیگه ای علاقه پیدا کردم و میترسم از این موضوع که در اینده ضربه ی بدی بخورم 

بعدم من فقط موضوع ازدواج رو مطرح نکردم علاقه و درامدشم گفتم و خب دوست داشتم بدونم بقیه اگه تو موقعیت من بودن چیکار میکردن