2777
2789

اگه مثلا تجربی باشیم بخوایم انسانی کنکور بدیم باید فقط دروس دوازدهم اون رشته امتحان داد؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بله دروس دهم و یازدهم و خودکار برات قبولی میزنن نیازی نیست امتحان بدی فقط تا اخر اسفند پیگیری کن زودتر برو اداره آموزش پرورش بگو میخوام تطبیق انجام بدم مراحلش خیلی طولانیه باید بری مدرسه ی خودت اگه نظام قدیمی ۴ سالی ک اونجا تحصیل کردی ریز نمرات رو با امضا و مهر مدیر مدرسه و از این چیزا بگیری ببری پیش اداره ... اداره بری همه چیو برات توضیح میده

هدف رتبه دو رقمی کنکور 🙂 رتبه پارسال ۳۰۰۰
بله دروس دهم و یازدهم و خودکار برات قبولی میزنن نیازی نیست امتحان بدی فقط تا اخر اسفند پیگیری کن زود ...

نه نظام جدیدم ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم پارسال ترمیم تجربی کردم الانم ریز نمرات وپرونده وهمه چیو دارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نظام جدیدم ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم پارسال ترمیم تجربی کردم الانم ریز نمرات وپرونده وهمه چیو دارم 

اها خب پس چیز خاصی نمیخواد فقط دروس غیر مشترک رو باید امتحان بدی دروس عمومی هم اگه فرصت ترمیم و اوکی کنن میتونی باز خرداد امتحان بدی فقط هم پایه دوازدهمه

اها خب پس چیز خاصی نمیخواد فقط دروس غیر مشترک رو باید امتحان بدی دروس عمومی هم اگه فرصت ترمیم و اوکی ...

میگم دیگه عمومیو نمیشه واسه انسانی امتحان داد؟اگه فرصت ترمیم ندن؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

میگم دیگه عمومیو نمیشه واسه انسانی امتحان داد؟اگه فرصت ترمیم ندن؟

اینو واقعا نمیدونم شماره اداره اموزش پرورش شهرتون رو از اینترنت بگیر بعد اگه گفتن کدوم قسمت میخوای وصل شی بگو کارنامه و تطبیق برا من اینجوری بود بعد بپرس ولی فکر نکنم بشه .. چون دروس مشترکه عزیزم باز حتما پرس و جو کن البته الان فعلا خیلی زوده چون شاید بازم بخوان تغییر بدن فرصت ترمیم و زیاد کنن تا دی دیگ همه چی معمولا مشخص میشه