2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست
تعلیق شدیم خب ,اینم مال شوهرامونه ,واقعا کار زمان بری هست وبیهوده ,خب اینستا وبقیه جاها هم اقایون هس ...

اره ولی نمیشه یه جایی باشه ک مختص خانوما باشه یا لااقل خصوصی تر باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا آقاباشخصیتم داره همونجوری که خانم بی شخصیتم داره مهم اینکه انسان باشیم باعث اذیت همدیگه نشیم و ...

دقیقا

منکر آقایون باشخصیت نیستم

ولی خیلی از دخترا و خانوما رو میشناسم ک ب خاطر عمومی بودن سایت، خیلی از سوالا و مطالبشونو ب اشتراک نمیذارن. سایتا و فورومهای عمومی زیادی وجود دارن. چرا یه دونه سایت زنونه نداشته باشیم؟

چقد گارد میگیرید نسبت به آقایون ، اگه مزاحمتی ایجاد نکنن چه مشکلی داره توی سایت عمومی 

منکر آقایون باشخصیت نیستم🤗

ولی خیلی از دخترا و خانوما رو میشناسم ک ب خاطر عمومی بودن سایت، خیلی از سوالا و مطالبشونو ب اشتراک نمیذارن. سایتا و فورومهای عمومی زیادی وجود دارن. چرا یه دونه سایت زنونه نداشته باشیم؟

اصلاً حضور آقایون تو سایت غیر مجاز نیست که بخوان سیم کارت چک کنن،همون اول که ثبت نام کردیم،باید جنسی ...

میدونی چرا مشکل نداره؟

چون مخاطبین و تبلیغاتش محدود میشه

بهترین کار اینه محلشون نذاریم وقتی تو تاپیک هاشون نریم یا جواب سؤالشون ندیم کمترمیان سایت

زیادن افراد با اراده ای ک همچنان میان😅

راهکارت خوبه ولی خیلی بلندمدته