2777
2789
عنوان

بچم 16 ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم آهن سیدرال میدم مولتی هر دفعه یه چیز.دختر من خیلی نق میزنم همش در حال نق زدنه

دختر من شبا اینجوریه

نق میزنه، گریه میکنه، بی تابی میکنه، تا صب باید سینم دهنش باشه

غذا چی بهش میدی جدا براش درست میکنی یا غذا خودتونمن پسرم 14ماهشه هیچی نمیخوره

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
دقیقا خیلی خیلی ضعیف شدم، همسرم میگه از شیر بگیرش هم خودت اذیتی هم بچه

درست میگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حجم غذاش چقدره

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
دختر من شبا اینجوریه نق میزنه، گریه میکنه، بی تابی میکنه، تا صب باید سینم دهنش باشه

ماله منم همینه همش پامیشم شیر درست میکنم.یا پستونک از دهنش بیوفته جیغ و داد تو خواب

غذا چی بهش میدی جدا براش درست میکنی یا غذا خودتونمن پسرم 14ماهشه هیچی نمیخوره

من زود بهش غذای سفره دادم چون به اولیم دیر غذای سفره دادم و بدغذا شد، ترسیدم دخترمم اونجوری شه به همین خاطر زود از غذای خودمون دادم 

الانم همه چی میدم بهش

من زود بهش غذای سفره دادم چون به اولیم دیر غذای سفره دادم و بدغذا شد، ترسیدم دخترمم اونجوری شه به هم ...

هر وعده چند تا قاشق غذا میخوره وعده غذایی چند نوبت بهش میدی

ماله منم همینه همش پامیشم شیر درست میکنم.یا پستونک از دهنش بیوفته جیغ و داد تو خواب

انرژی خودت کم نیست؟ 

من واقعا اذیت میشم

موهای سرم کلا ریخته، ضعف بدنی دارم 

همش خسته ام 

هر وعده چند تا قاشق غذا میخوره وعده غذایی چند نوبت بهش میدی

مث خودمون، 3 وعده 

میان وعده ام میوه و تنقلات

تقریبا اندازه یه پیاله غذا میخوره هر وعده شایدم کمتر 

غذایی که دوس داشته باشه بیشتر میخوره

مث خودمون، 3 وعده  میان وعده ام میوه و تنقلات تقریبا اندازه یه پیاله غذا میخوره هر وعده شایدم ...

مرسی عزیز