ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
غذا چی بهش میدی جدا براش درست میکنی یا غذا خودتونمن پسرم 14ماهشه هیچی نمیخوره
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
من زود بهش غذای سفره دادم چون به اولیم دیر غذای سفره دادم و بدغذا شد، ترسیدم دخترمم اونجوری شه به هم ...
هر وعده چند تا قاشق غذا میخوره وعده غذایی چند نوبت بهش میدی
مث خودمون، 3 وعده میان وعده ام میوه و تنقلات تقریبا اندازه یه پیاله غذا میخوره هر وعده شایدم ...
مرسی عزیز