ambitious_girl مدیر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عنوان جوش اصلاح😭 | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست عجب اشتباهی کردم اصلاح صورت کردم؟همش بهم گفتن مسخره میکنن تو دانشگاه گرفتم اصلاح کردم پوست صاف صورتم همش شد جوش😭الان باید اولین روز دانشگاه با ماسک برم😫پوست خیار خوبه براش؟ماست و زردچوبه چطور؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you 1402/07/21 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 بنظرت فقط اولین بار این طوری؟بنظرم اوایل فقط جوش میزنه منم اولین بار اصلاح کردم ولی اگه قرار باشه منو بکشن هم دست به اپی لیدی نمیزنم😭 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سااااااااااااحل۱۱۱۱۱ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5163 ۴ روز پیش اصلاح کردم خبر مرگم.... دیروز شروع کرد جوش زدن🥺 هر وقت بر میدارو همون موقع ماسک زردچوبه بزن جوش نمیزنی بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
drrrrrr عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 5251 منم اولین بار اصلاح کردم ولی اگه قرار باشه منو بکشن هم دست به اپی لیدی نمیزنم😭 قبلا هم جوش میزد صورتت؟من اصلا جوش نمیزنم این جوری که گفتی دلم نمیخواد اصلاح کنم Not Now maybe Later
سااااااااااااحل۱۱۱۱۱ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5163 هر وقت بر میدارو همون موقع ماسک زردچوبه بزن جوش نمیزنی دفعه قبل پیشونیمو برای بار اول برداشتم بعد ماسک زردچوبه زدم جوش نزدم بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 قبلا هم جوش میزد صورتت؟من اصلا جوش نمیزنم این جوری که گفتی دلم نمیخواد اصلاح کنم نه.... جوش نمیزداصلاح که کردم داغون شد.... مثل جوش های زونا ولی رو صورت💔تو رو خدا نکن داغون میکنی صورتت رو فقط پشت لب بگیر با بین ابرو.... تمیز نکن ابرو رو حتی با مسواک تمیزش کن 🌱🫂Softly , I become endless, in you
drrrrrr عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 5251 نه.... جوش نمیزد اصلاح که کردم داغون شد.... مثل جوش های زونا ولی رو صورت💔 تو ر ... ابرو نه ابروهام مرتب فقط میخواستم اصلاح کنم چون بعضی جاها یکم پرمو Not Now maybe Later
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 ابرو نه ابروهام مرتب فقط میخواستم اصلاح کنم چون بعضی جاها یکم پرمو نکن....تجربه من که افتضاح بود 🌱🫂Softly , I become endless, in you