2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 32 پست
هیچی یه بچه سقط کردم  کلی شروع کرد  ک اصلا سالگرد ازدواجت شده ک گذاشتی حامله بشی  ...

خاک تو سرش خنگ 

مثلا خواسته دلسوزانه نظر بده آدم با خواهرش اینجوری حرف میزنه چون میدونی خواهر ناراحت نمی‌شه نه جاری که فامیل شوهره. بذارش به حساب بی عقلیش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا مثل من شاید دلداری دادن بلد نیست

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
بگو دیگه حداقل فهمیدم شکمم سالمه میتونم بدون دارو بچه دار شم یک غاز که تخم نذاره بدرد هیچی نمیخوره

غاز کیه؟ استارتر ؟ جاری استارتر ؟ همه ی خانم ها؟

ترو خدا یه کم فکر کنید بعد حرف بزنید. خود زنی نکنید.

غاز کیه؟ استارتر ؟ جاری استارتر ؟ همه ی خانم ها؟ ترو خدا یه کم فکر کنید بعد حرف بزنید. خود زنی نکنی ...

غاز یه استعاره از ادمایی هست که دخالت میکنن نه توهین به خانوما چرا به همجنسم که نه دیدمش نه میشناسم حرف بد بزنم بعد هم چرا چزا عزت نفس نداری که همه چیز رو به توهین به خانوما تموم میکنی 

کاری با حسادتش ندارم حتی با تندی کلامش باهات ولی ی نگاه کن حقایق و بهت گفته من بعد ۵ سال زندگی بچه اوردم هنوز گاهی حس میکنم اونجور ک باید باهم نبودیم بعدم سقط خطرناک‌باعث میشه بارداری بعدیت ب سختی باردار بشی رحمت دچار آسیب جبران ناپذیر بشه مراقب باش 

به نظرم بیشتر احساس صمیمیت کرده باهات و خواسته دلداریت بده . من حس نکردم از روی حسادته 

کمتر کسی مشتاقه که سال اول ازدواجش باردار باشه مگه اینکه سنش زیاد باشه و بترسه که برای بارداریش مشکلی پیش بیاد 

امیدوارم شما هم هروقت که خیر و صلاحتون بود مادر شدن رو تجربه کنین 

غاز یه استعاره از ادمایی هست که دخالت میکنن نه توهین به خانوما چرا به همجنسم که نه دیدمش نه میشناسم ...

این مثل و استعاره که شما می‌فرمایید برای کدوم منطقه است؟

در هر صورت با هر دیدگاهی  توهینه به همه ی خانم ها

این مثل و استعاره که شما می‌فرمایید برای کدوم منطقه است؟ در هر صورت با هر دیدگاهی  توهینه به ه ...

مگه به شما توهین کردم یا چیزی گفتم اول صبح برید قرصاتونو بخورید و بخوابید حالتون خوب شه 😅😅😅

کاری با حسادتش ندارم حتی با تندی کلامش باهات ولی ی نگاه کن حقایق و بهت گفته من بعد ۵ سال زندگی بچه ا ...

عزیزم هرکسی خودشه و تصمیمش برای زندگیش دیگزان نباید بیش از حد نظر بدن ک خدایی نکرده دخالت یا حسادت تلقی بشه 

اره ولی به اون ربطی نداره اینکه من میخام با زندگیم چیکار کنم  من خودم اصلا با زندکی دیگران کار ...

چقدر سخت میگیری و خودتو عذاب میدی حرف بدی نزده بنظرم

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....