2777
2789
وا. ندیدی؟ لیوان انداختن یا حجامت خشک هم میگن

آها دیدم یه جورایی یه قسمت از پات که لیوان انداختی میاد بالا مثل بخار دور لیوان جمع میشه اما دستور عملش چیه روغن نمیخواد بزنی مگه و یه چیزایی میخواد که دقیق نمیدونم چی بود🤔میشه بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کسی رو داری برات بندازه عزیزم؟

نه گلم اگه دستوری رو داشته باشم چون یه چیزای کمی یادمه که انجام بدم خوبه میدونم با یه روغنی فکر کنم اگه طرف میخواد بادکش پا کنه روغن میکنه پا رو و آتیش رو داخل لیوان فکر کنم به مدت چند ثانیه میکنه بعد طولی نکشیده رو پا میزاره که بالا بیاد .الان من سرما خوردم باید کجا بزارم و دستور عمل و تا چند دقیقه و اینا بمونه اگه بلدی بگو

نه گلم اگه دستوری رو داشته باشم چون یه چیزای کمی یادمه که انجام بدم خوبه میدونم با یه روغنی فکر کنم ...

پشتت عزیزم مخصوصا کتف و شونه هات اگه پنج دقیقه بمونه کافیه. اونهیی که توضیح دادین کاملا درسته

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه گلم اگه دستوری رو داشته باشم چون یه چیزای کمی یادمه که انجام بدم خوبه میدونم با یه روغنی فکر کنم ...

اخه خودت نمیتونی پشتت بندازی واسه همین پرسیدم کسی رو نداری واست بندازه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم