2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست
اینک فک میکنی عقب میمونن راسته.ادم وقتی ازدواج میکنه درجا میزنه مخصوصا خانوما عده ی خیلی خیلی کمی ه ...

دقیقا❤️🌹

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

خيليا ازدواج ميكنن واسه عقده گشايي و ي سريا ي كمبودايي دارن ك فك ميكنن با ازدواج همه چى براشون فراهم ...

ااره ب عشق ازادی و رنگ مو و کاشت ناخن وطلاو ...😐

دیگ بفکر اینده ب باد رفته شون نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اانشالله خوشبخت باشی،منم از ۱۴خواستگار داشتم ، باز خوب بودی ک حداقل دیپلم داشتی ، اینای ک ۱۴-۱۵حامله ...

عزیزم من لیسانسمم گرفتم وقتی شوهر اومد دانشجو بودم🤭

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
اصلا ی نظر و حس منفی ب ازدواج گرفتم

نگا تا سن ۲۰‌ دیگع نهایت ۲۳ همینجور افکارت هی رنگ‌ عوض میکنه دوسال دیگه‌باز نظرت یچی دیگه میشه دیگه ۲۲ ثابت میشه میدونی هنو نمبتونی‌بگی نظرقطعیه من اینه راجع به ازدواج ... سنت‌کمه

بابا ازدواج چیه من دوست دارم ۳۰ ازدواج کنم حداقل ده سال دیگ

ادم خودش موقعیت ثابتی تو جامعه داشته باشه دیگ خوبه ، 

نگا تا سن ۲۰‌ دیگع نهایت ۲۳ همینجور افکارت هی رنگ‌ عوض میکنه دوسال دیگه‌باز نظرت یچی دیگه میشه دیگه ...

چی بگم والا ، من شخصیتم جوریه ک اصلا تحمل حرف زور و منت و ... ندارم ، خیلی صبورم ولی خب ب وقتش زهرمم میزنم

اطرافیامو ک میبینم حس میکنم ازدواج کنم همیشه تحت فشار منت و حرف زور طرف خواهم بود و اگ خودم نتونم رو پای خودم وایسم توسری خور اون طرف میشم😐

چی بگم والا ، من شخصیتم جوریه ک اصلا تحمل حرف زور و منت و ... ندارم ، خیلی صبورم ولی خب ب وقتش زهرمم ...

باید انتخاب درستی داشته باشی این یک دوم اینکه کسی  که خوددوستی داره توسری خور نمیشه و نکته سوم که روابط رو نمیشه به هم تعمیم داد هرکسی قصه و داستان رابطش فرق داره قرار نیست اگر ازدواج اونا اگاهانه نبوده یا سواد رابطه ندارن توهم دراینده اونجور بشی تو باید با سواد و اگاهی یک رابطه خوب برای خودت بسازی و قبلش هم حتمن خودسازی داشته باشی و از خودت و شخصیتت چیزی بسازی که بهترین رابطه برای تو باشه ... موفق باشی 

2824
2823
2791
2779
2792