2777
2789
عادت دارم نمیرم بیرون بی ارایش

خب ارايش كن سبك تر اونجا پاك ميكنه يا خودت ي دستمال مرطوب ببر اما تا چندروز بعدش نبايد به صورتت اب بزني و ارايش كنيا

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ینی میخوای زاویه سازی کنی؟ منم خیلی دلم میخواد هزینش میگی

چونه هزينه ش زياد نيست معمولا بيشتر از ٣ سي سي نيازِ نداره كسي و فيلر ٢ تومني هم هست يعني زير ٧، ٨ تومن ميتوني بزني اما اگه چونه ت كوچيك باشه واقعا تغيير خيلي خوبيه تو چهره

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
چونه هزينه ش زياد نيست معمولا بيشتر از ٣ سي سي نيازِ نداره كسي و فيلر ٢ تومني هم هست يعني زير ٧، ٨ ت ...

چونه ینی چی متوجه نمیشم؟ چی میشه ینی چونه میاد جلو؟ من زاویه سازی خیلی دوست دارم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چونه ینی چی متوجه نمیشم؟ چی میشه ینی چونه میاد جلو؟ من زاویه سازی خیلی دوست دارم

ببين استخونِ پايين لب بهش ميگن چونه اون ي تيكه حلو صورت اگه از لبت عقبتره بزن بياد جلو لعنتي ي زاويه اي ام به صورت ميده انگار كات دار ميشه من زاويه رو زياد دوس ندارم خيلي مصنوعي ميشه ادم ولي چونه اصلا هيشكي نميفهمه اما زيبا ميشه

به نظرم منم واقعا تاثیر داره حتی یکم زاویه ایجاد می‌کنه از کنار قشنگ میشه

دقيقا