2777
2789
خیلی بنظرم کارت خزه اصلا نکن اینکارو 

قبلا تو تاپیکم نبودی حتما نمیدونی بعدشم من ک نمیخام خودمو کوچیک کنم مستقیم نمیخام سرصحبتو باز کنم درضمن خود مامانش شروع کننده بود

قبلا تو تاپیکم نبودی حتما نمیدونی بعدشم من ک نمیخام خودمو کوچیک کنم مستقیم نمیخام سرصحبتو باز کنم در ...

من تاپیک الان رو دیدم که نوشتی چطور سر صحبت باز کنم بهونه ای ندارم،گفتم که الکی خودتو کوچیک نکنی ،از پسر همسایه شوهر در نمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تاپیکتون رو دیدم که نوشتی چطور سر صحبت باز کنم بهونه ای ندارم،گفتم که الکی خودتو کوچیک نکنی ،از پ ...

نمیخام ک کوچیک کنم مستقیم نمیخام چیزی بگم واسه همین اومدم اینجا پرسیدم مامانش مدیر ساختمونه شمارمم داره ی مشکلی پیش اومد اومد باهام صحبت کرد تو واتم یکم چت کردیم واسه همین گفتم چی بگم ک تو وات بیشتر چت کنیم

فعالل خیلیی😂نی نی سایت باید بهم مداللل بده اره اره یادم امد ک گفتی انگار شکست عشقی خورده

از الان مدالتو انتخاب کن طلا یا نقره😂

اره دقیقا همون ک گفتم مغروره

رابطتون چطوره با همسایتون؟ زیاد حرف میزنید؟ گفتی خواهر داره ک الکی شوهر ندیدس فک کنم

ببینم چیکار میکنی با مشاوره دادنت😂

باهاشون خوبیم اما خیلی همو نمیبینیم ک حرف بزنیم تو ی ساختمونیم مامانش قبلا مدیر ساختمون بود شمارمم داره همین چند روز پیش ی مشکلی پیش اومد بعد اومد با من صحبت کرد حتی بعدا دوباره زنگ زد بهم باهم صحبت کردیم تو واتساپ ی وضعیت گذاشته بود منم فقط ریپلای زدم اونم واسم قلب فرستاد دیگه چتمون ادامه نداشت

رابطتون چطوره با همسایتون؟ زیاد حرف میزنید؟ گفتی خواهر داره ک الکی شوهر ندیدس فک کنم

وای خواهرش اصن باهاش حال نمیکنم بااینکه زیادم نمیبینمش خودشو میگیره با اون ک فک نکنم کنار بیام 

ببینم چیکار میکنی با مشاوره دادنت😂 باهاشون خوبیم اما خیلی همو نمیبینیم ک حرف بزنیم تو ی ساختمونیم ...

خوب این خوبه ک شماره های هم دیگ رو دارین از لحاظ مذهبی چطورن؟ متناسب با عقاید اونا یه چی استوری کن ک اونم بگه احسنت تو دلش و..... برای خودت عزت بذار خودتو دست بالا بگیر مهربون و خوش برخورد و با لبخند باش همیشه

و اینکه توی ی ساختمون هستین نشونه ی خوبیه 

اقا پسر هیچ رفتاری نداره؟ 

خوب این خوبه ک شماره های هم دیگ رو دارین از لحاظ مذهبی چطورن؟ متناسب با عقاید اونا یه چی استوری کن ک ...

عقایدشون معمولیه دخترش خیلی تیپ میزنه الان ک متاهله ولی مجردم ک بود اینجوری بود ولی مامانه تیپش سرسنگینه پسره هم فک کنم تعصبیه 

از لحاظ رفتاری ک من هیچ وقت خودمو کوچیک نمیکنم گفته بودم ک مغرورم اما واقعا زیاد اینجوری نیستم کلا زیاد لبخند بزنم بستگی ب موقعیت داره

پسره هم انگار ی جوری رفتار میکنه نگا کردنش انگار بعد از شکستی ک خورد از دخترا بدش میاد ادم این احساسو میکنه

تاپیک های دختر گرانبها رو حتمااااااا بخون حتماااااااااا

در مورد ارزش دادن ب خودمون ایناس؟

من کلا فک نکن ب حرف فقط میگم واقعا مغرورم و خیلی بدم میاد کاری کنم خودمو کوچیک کنم واسه همین حواسم هس قبل کاری ک میخام انجام بدم فک میکنم مشورت میگیرم