2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به جاریم انگلیسی یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4405 بازدید | 134 پست
گفتم نمیتونم جداشم شرایطش رو ندارم  فقط هم بخواژر افکار منفی که دارم بدون مدرک برم داداگاه بگم ...

یعنی چی شرایطشو ندارم اگر واقعاً چیزی از شوهرت دیدی که جدا شو چون خیانت کرده اگر واقعاً چیزی از شوهرت ندیدی و این افکار توی ذهن خودته فکر می‌کنی می‌خواد بهت خیانت بکنه پس احتمالاً شما ریشه  بیماری‌و افکار روانی رو داری برو پیش روانشناس برو پیش روانپزشک خودتو درمان کن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی شرایطشو ندارم اگر واقعاً چیزی از شوهرت دیدی که جدا شو چون خیانت کرده اگر واقعاً چیزی از شوهر ...

یچیزی دیدم نتونستم ثابت کنم

شوهرم دوتا گوشی داره رمزشون بهم نمیگه 

میره بیرون ازش میپرسم کجا بودی نمیگه

س ک س براش مهم ترین چیزه

و....

بهش گفتم این رفتارات باعث شک من شده براش مهم نیست و حاضر نیست رمز گوشیش بهم بگه یا کجا میره میاد

ولی هیچ کدوم دلیل موجه برای طلاق نیست ولی سعی برای جلب اعتماد منم نمیکنه

یچیزی دیدم نتونستم ثابت کنم شوهرم دوتا گوشی داره رمزشون بهم نمیگه  میره بیرون ازش میپرسم کجا ...

وقتی رمز گوشیشو نمنیده شک مکن خبانت میکنه وقتی برادر شوهرت میگه برو با زنم کار کن زنه وادارش میکنه که بگه 

اخه دختر خوب یاد گیری زبان اینچوری نیست که تا تو محیط نباشی ووادار نباشی انگلیسی نمیتونی یاد بگیری الان برو تو یوتیوب چراغ خاموش جلوش ادا در نیار نشون نده ما به دستگاهی تو وارخونمون داریم به زمان هوشیاری و یک فاکتورهایی نیازه پسرم فقط وارد بود دو ماه دخترم‌پای دستگاه ایستاد یاد گرفت فقط میخواست جلوی من انجام نمیداد من از بک مسیری میومدم بیرون بودم که تو دید بودم اگر هم حواسش نبود مادرش ندا رو بهش میداد وقتی یاد گرفت من از تون ته اومدم بدون ابن که به من تو چه کنه داشت پشت دستگاه کار میکرد من از ده متری دیدم در و باز کردم بهش توجه نکردم رفتم تو دفتر اومد نشست رو پام گفت خیلی بدی بدترین بابای دنیایی من اومدم تو سورپرایز کنم بعلش کردم . گفتم تو یه بار با اومدنت منو سورپرایز کردی شما هم تو یوتیوب سعی کن اموزش بگیری بعددر حین اموزش پارتنر بگیر مجازی همچین راه میو فتی خانم محترم من تو راهنمایی معلمم تو کلاس اجازه نمیداد فارسی ثحبت کنیم خداشاهده بکسال خانم پریوش منوچهری مولف کتاب انکلیسی مدارس راهنمایی بود هفته ای یک نفر میومد عملی تو کلاس ما تمتحان میگرفت با ۱۵ نفر فشرده پینشستیم بعصی هاشون میلیستادن خانم منو چهری بعل دست منو دوستم مینشست ما انگلیسی سوال میکردیم نعلممون میگفت بیات و اجمدی باعث شدن چند تا از این خانمهاواقایون رد بشن ما هه اجمق میرفتیم میخوندیم که بیایم اینها رو رد کنیم خخخخ تنها راهش همینه اون حانم هم حواسش جای دیگه هست دیگه وقت انگلیسی یاد گرفتن نداره خیالت راحت 

خب چ ربطی دارع اون زن داداششه چتونه چتووونه

کم نبوده ارتباط خارج عرفی که بین برادرشوهر و زن داداش پیش اومده.هر چیزی همیشه ممکن هست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اما ...

استارتر خیلی هم حساس نشو.اگر تونستی نظر همسرت رو عوض کنی که قبول نکنه اموزش این خانوم رو که هیچ اگر نشد خودت رو اذیت نکن.قرار هم نیست حتما چیزی بشه.قطعا فامیل بودن و حاری بودن و همین شرایطی که گفتی نباشه بهتره اما گاهی چاره ای نیست.با سیاست و زبان نرم رای همسرت رو عوض کن.نشد ولش کن.توکلت به خدا باشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫