2777
2789

؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
مگه برای اسهال نبود؟

برای کولیکه دکتر گفت شکمو راه میندازه 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کولیکه دکتر گفت شکمو راه میندازه 

روغن زیتون بمال به شکمش و ماساژ بده و خلاف عقربه ساعت بچرخون دستت ماساژ بده مدفوع میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

روغن زیتون بمال به شکمش و ماساژ بده و خلاف عقربه ساعت بچرخون دستت ماساژ بده مدفوع میکنه

والا همه اینکارا رو انحام دادیم فایده نداره

والا همه اینکارا رو انحام دادیم فایده نداره

زبون بسته چقدر درد میکشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند وقتشه؟شیر خشک میخوره؟ترنجبین هم خوبه برا کار کردن شکم

45 روزشه ن فقط شیر مادر میخوره والا میدادیم تاثیر نداشت بعد دکتر گفت دیگه هیچی بجز شیر مادر ندین بهش

45 روزشه ن فقط شیر مادر میخوره والا میدادیم تاثیر نداشت بعد دکتر گفت دیگه هیچی بجز شیر مادر ندین بهش

خب میگن بچه هایی که شیر مادر میخورن ممکنه تا یه هفته هم شکمشون کار نکنه