2777
2789
عزیزم ۱۱۴ تا، خونه هم حدودا ۲میلیارد که سه دنگ بنام منه و سه دنگ ب نام شوعرم حالا میگه اگر ببخشی اون ...

خب ببین حدودا مهریه ات . نزدیک ۶ میلیارده. اون وقت اون خونه کلا ۲ میلیارد.... پس مهریه تو اگ کامل ببخشی کلا فقط دومیلیارد گیرت میاد... ک زیاد نمیارزه. درضمن ب الان نگا نکن ب ارزش بعدش کن.  سکه هی داره میره بالا.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب ببین حدودا مهریه ات . نزدیک ۶ میلیارده. اون وقت اون خونه کلا ۲ میلیارد.... پس مهریه تو اگ کامل بب ...

الان حق طلاق ینی ارزشی نداره در قبال ماهی نهایت سه تومن اقساط ببندن یا سالی یک سکه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا جواب بده

ببین اینو بهت بگم ک اول اون خونه رو میتونی بگیری ... بعدشم مهریه بخشیدن دوگزینه داره تو محضر فقط بنویسم بخشیدم ولی ننویس در مقابل چی بخشیدی... از خود محضر قللش بپرس چی بنویسم ک دوباره بتونم مهریه مو بگیرم و روش اقدام کنم . خودش میگه چی بنویسی چون نوع نوشتن فرق داره . حتی اگرم ببخشی باز میتونی بگیری ... نوع کلماتت فرق داره فقط از ی وکیل دیگ دقیق یواشکی حضورا بپرس ... اول کل خونه رو بگیر بعد بگو میبخشم . مثلا برو بنویس و امضا کن ولی در صورت نیاز میتونی اقدام گنی  دوباره. بعدشم شوهرت شاید داره ی کارایی میکنه ک این پیشنهاد رو داده از ایندش میترسه... حق طلاق زیاد مهم نیس. اون هر کاری بکنه یا خیانتی چیزی با مدرک میتونی ب راحتی ازش طلاق بگیری. 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین اینو بهت بگم ک اول اون خونه رو میتونی بگیری ... بعدشم مهریه بخشیدن دوگزینه داره تو محضر فقط بنو ...

عزیزم ممنونم بابت راهنماییت،چون در حال جداییم بابت خیانت این تعهد داده