2789
عنوان

کارگو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 33 پست
من قدم158ـه🗿😂 بلند هستا ولی با کتونیایی که زیرشون6سانته اوکیش میکنم😂

عه 

خب ینی بهمون میاد؟؟؟ .بابا من کلی رو اعتماد ب نفسم کار کرده بودم عاشق قدم بودم هر چ هم دلم میخواست میپوشیدم برام مهم نبود قد اصلاااا با اینکه تو بچگی و مدرسه مسخرمم میکردن

ی از خدا بی‌خبری تاپیک زد اینجا تو پر بازدید هم رفت اتفاقا گفت از قد کوتاه ها چندشم میشه و فلان

منو میگی انگار پودر شد هرچ ساختم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر نکنم عزیزم خوش بگذره😁 منم خیلی استایل های اینجوری رو دوست دارم فقط چون محجبه هستم و قدم کوتاه ...

مرسی گلممم

عزیزمم🥹

شما این چیزا هم بهتون نیاد با همون محجبه بودنتونم قشنگید و نیازی نیست استایلای این مدلی داشته باشید تا زیبا باشید:) 

عه  خب ینی بهمون میاد؟؟؟ .بابا من کلی رو اعتماد ب نفسم کار کرده بودم عاشق قدم بودم هر چ هم دلم ...

معلومه که بهمون میاد بعدشم فک نکنم ماها قد کوتاه حساب شیم ما قدمون متوسطه

بعدم اون طرف خیلی غلط کرد همچین چیزیو گفته قد کوتاها خیلیم خوبن🗿

ی بلاگره پوشیده بود با دورس سفید اصن خیلی خوشگل بود یکیم سبز خوبه با سفید ست کنی😖 برا شما چ رنگیه ...

من چون به رنگ مشکی و سفید علاقه دارم کارگو مشکی خریدم که با هودی یا دورس سیاه سفید بپوشم

معلومه که بهمون میاد بعدشم فک نکنم ماها قد کوتاه حساب شیم ما قدمون متوسطه بعدم اون طرف خیلی غلط کرد ...

ا ه بابا تو ایران ک ب زور دیگ قد بلندا ۱۷۰ میشن ما متوسطیم 

چن روز پیش اتفاقا تو بازار ی زنه رو دیدم تیشرت لاینگ با این شلوار بگا پوشیده بود از پشت فکر کردم ۱۲ سالشه تا شونه های من بود صورتش و دیدم ن بابا حداقل ۲۷ ۲۸  سالشه

با ی اعتماد ب نفسیم راه میرف

من برام مهم نبود خ اعتماد ب نفس داشتم هرچ میخواستم میپوشیدم  کامنت بالامو بخون

منم اون تاپیک رو دیدم 

من ۱۵۶ هستم 

همه چیز میپوشم خدایی به قول شما با اعتماد به نفس کامل 

ولی کارگو واقعا بهم نمیاد😂😂😂اخه یه دوره افسردگی داشتم و تپلی شدم یکم 

بعدم بارداری و زایمان 

الان پسرم دوماهشه اگر ۵۰بشم میپوشم😁😁فعلا ۶۵هستم 

مرسی گلممم عزیزمم🥹 شما این چیزا هم بهتون نیاد با همون محجبه بودنتونم قشنگید و نیازی نیست استایلای ...

مرسی قشنگ ترین 

کلا استایلای این سبکی و تینیجری رو خیلی دوست دارم 

با ۳۰سال سن شبیه دختر بچه های ۱۸ساله لباس میپوشم😂😂😂

منم اون تاپیک رو دیدم  من ۱۵۶ هستم  همه چیز میپوشم خدایی به قول شما با اعتماد به نفس کام ...

میشی ان شاءالله 

آره بابا اعتماد ب نفس داشته باش خ هم خوبیم 

اونو خدا میدونه کدوم قد کوتاهی زده 💩 ش کرده ک اینجوری میگف🤣🤣🤣