2777
2789
عزیزم منو و شوهرم این راه ها رو رفتیم مقصر اصلی هم خانواده شوهرم بودن من پرونده ضرب و شتم از شوهرم د ...

یعنی تو ۱۷سالگیم بدبخت تر میشم؟ 

اگر اینطور کاری نداره من خودمو تموم میکنم ومجبور نیستم این وضعیتو تحمل کنم فقط برای پدرومادرم دعا کن خدا بهشون صبر بده حتما خیلی اذیت میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حسرت همه چی مونده به دلم حسرت یه ۵۰تومن حتی توی یکماه حسرت محبت حسرت توجه  متاسفانه نمیدو ...

حق داری جدا شی ...ناراحت شدم خوندم

ای کاش مشاوره میرفتی اولش ک دعواهاتون شروع شد

ازدواج تون سنتی یا مدرن بود؟

فقط بدون جدایی سختی داره

و باید پی چیزها ب تن ت بزنی

راه بی برگشت

خوب فکرات کن و اقدام کن

یعنی تو ۱۷سالگیم بدبخت تر میشم؟  اگر اینطور کاری نداره من خودمو تموم میکنم ومجبور نیستم این وض ...

عزیزم اصلا فکر بد تو سرت راه نده منم سنی ندارم ۱۹سالمه دوسالی میشه ازدواج کردم روند دادگاه خیلی سخته ولی یه کمکی که بهت بکنم اینه بگو من حتما برمیگردم اگه نگی اون وقت ناشزه میشی بعدشم اگه مامور اومد میتونی بعد از صورت جلسه از خونه بری دوباره 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️ 😊♥

تمکین در مقابل نفقه هستش اگه بتونی ثابت کنی بهت پول نمیده و تامینت نمیکنه تو هم میتونی عدم تمکین بگیری 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️ 😊♥
عزیزم منو و شوهرم این راه ها رو رفتیم مقصر اصلی هم خانواده شوهرم بودن من پرونده ضرب و شتم از شوهرم د ...

تهش چی شد !؟🙁

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
حق داری جدا شی ...ناراحت شدم خوندم ای کاش مشاوره میرفتی اولش ک دعواهاتون شروع شد ازدواج تون سنتی ی ...

والله الان ۷.۸ماهه من خونه بابام 

واقعا خیلی حالم خوبه هرچی دلم میخواد فراهمه وخوشحالم

کابوس من شده برگشت پیش اون 

من ۱۵سالم بود ازدواج کردم یه دختر ساده بی تجربه از هفته ی اول عروسی زنگ زدن های خواهر شوهرم شروع شد به خانوادم زنگ میزد و بدیهای منو میگفت 

ازدواج سنتی بود واجبار 

تهش چی شد !؟🙁

الان سه ماهی هست برگشتم سر زندگیم خیلی التماسم کرد شوهرم الانم باهاش زندگی میکنم خیلی هم بهم احترام میزاره ولی دلم باهاش صاف نشده با خانوادش هم اصلا صحبت نمیکنم تو یک ساختمونیم

والله الان ۷.۸ماهه من خونه بابام  واقعا خیلی حالم خوبه هرچی دلم میخواد فراهمه وخوشحالم کابوس ...

ایشالله درست میشه

ولی اصلا سعی کن وارد حرف و نقل نشی

هرکسی بهت و خانواده ن زنگ میزنه وارد حرف نشید

ک پروسه جدایی سخت میشه

لج میکنه

آروم و بی دردسر باشه بهتره

الان سه ماهی هست برگشتم سر زندگیم خیلی التماسم کرد شوهرم الانم باهاش زندگی میکنم خیلی هم بهم احترام ...

میفهمم هیچی مثل سابق نمیشه 

شما خودت دادخواست داده بودی ؟؟

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
میفهمم هیچی مثل سابق نمیشه  شما خودت دادخواست داده بودی ؟؟

اره از من شروع شد شکایت برای ترک انفاق و کتک زدن بعدش الزامش کردن به دادن نفقه اونم الزام به تمکین حتی من حکم استرداد جهیزیم رو گرفتم و چند تا از کارای مهریه رو هم انجام دادم دقیقا دو روز پیش ابلاغیه اومد که پرونده ها بایگانی شدن و میتونی تا ده روز اعتراض بزنی 

اره از من شروع شد شکایت برای ترک انفاق و کتک زدن بعدش الزامش کردن به دادن نفقه اونم الزام به تمکین ح ...

قضیه من فرق می‌کنه اون رفته دادخواست داده 😕

باید بشینم ببینم چی میشه 😒