2777
2789

غیبت نکنیم/غیبت نشنویم💯💯💯

سلام، 

دوستان امیدوارم اوقات خوشی داشته باشین، طاعات و عبادات روزه داران عزیز هم قبول🌹

من مدتی هست که تصمیم گرفتم غیبت نکنم و غیبت هم نشنوم، البته خیلی هم اهلش نیستم اما خب گاهی پیش میاد...

امروز داشتم به این فکر میکردم غیبت فقط تو دنیای حقیقی صورت نمیگیره و‌متاسفانه تو دنیای مجازی هم ممکنه آلوده ی غیبت کردن بشیم

مثلا وقتی وارد تاپیکایی با مضمون مادرشوهر و خواهرشوهر و خود شوهر میشیم و یا تاپیکایی که مضمونش بدگویی پشت دیگران هست، شاید بگید چون نمیشناسیم غیبت نیست اما ما توسط تعریف استارتر حداقل اشنایی رو به دست میاریم و طبق همون تعاریف ممکنه قضاوت هم بکنیم...

البته اگر کاربری بدون بدگویی کردن راهنمایی و راهکار بخواد و بقیه ی کاربرا هم به دور از قضاوت نابجا و فحش و ناسزاگویی راهکار بدن مشکلی نیست اما متاسفانه من خودم شخصا دیدم که اینطور نبوده!

من از خودم شروع میکنم و ورود به این تاپیکارو برای خودم تحریم میکنم امیدوارم دوستانی هم که با من موافقن همینکارو بکنن شاید اینطوری بساط اینجور تاپیکا هم جمع بشه.

ممنون که وقت گذاشتین و خوندین، ببخشید که طولانی بود🙏🏻

پی نوشت؛متن رو از یکی کاربرای نی نی سایت کپی کردم بنظرم خیلی حرف خوبی زد حرف دل منم بود بخاطر همین تاپیک زدن 

پی نوشت :شما هم از اثرات غیبت بگین 

وقتی غیبت میکنید وجود آدم سراسر منفی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در دنیای واقعی سعی میکنم غیبت نکنم

اما در مجازی اعتقاد ندارم غیبت هست با تعریف کردن هم آدم اون طرف رک نمیشناسه که غیبت حساب بشه

من کلا حرف نمیزنم خودم اما درک میکنم آدمها نیاز بخ درد دل دارن چه بهتر مجازی باشه که کسی کسی رو نمیشناسه

جدا از متن خوبت مگ الان ماه رمضانه ؟🤔

بعضیا روزهای پنج شنبه روزه میگیرند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من چندین سال سفت و سخت غیبت نمی کردم . تمام ظلم هایی که بهم میشد تمام حرف های آزاردهنده و زشتی که بهم می زدند  حتی به شوهرم و مادرم هم نمی گفتم. خیلی دوران سختی بود . نمی دونم تا این حد سفت و سخت بودن کار درستی بود یانه . ولی الان در اون حد نیست . اگه کسی آزارم بده لااقل به شوهرم می گم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

این تاپیک ها غیبت نیستن چون ما نمیدونیم داریم راجع به چه کسی با استارتر صحبت میکنیم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
2790
2778
2791
2779
2792