2777
2789
عنوان

مهاجرت....

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 29 پست
عزیزم رو هوا که حرف نمیزنم بعدم الان پنج سال از زمانیکه من و شوهرم فارکس رو آموزش دیدیم میگذره هیچکس ...

موفق باشید ولی برای من خیلی احتمال درستی نیست 

چون این مبلغ خیلی مبلغ زیادیه و اگه میشد به این درامد حتمی رسید، مردم خارج از ایران قطعا بجای دانشگاه، رو این مسیر سزمایه گذاری میکردن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پراپ‌ چیه؟

شرکت های سرمایه گذاری هستن که شما در ابتدا باید برای شرکت داخلش یه سرمایه ۲۰۰ دلاری تقریبا بذارید و اگر تونستید سود ساز باشید و حساب رو اونقدر که اونا گفتن پاس کنید بهتون در ابتدا حساب ۱۰۰۰۰ دلاری میدن هر چقدر که سود کنید ۷۰ درصد برای شما و ۳۰ درصد برای اوناس البته هر پراپی شرایطش متفاوته و هر بار بعد از یه مدت ترید اگر دائما سود ساز باشید پراپ حساب های بزرگتری رو در اختیارتون میذاره و برای شما فرقی نمیکنه اگر سود ده باشید چه حساب ۱۰۰۰۰ دلاری داشته باشید چه ۵۰۰هزار دلاری و اون مبلغیم که من گفتم ۲۸۰۰۰ دلار در ماه میتونیم درآمد داشته باشیم باتوجه به استراتژی خودمونه و از حساب ۵۰۰ هزار دلاری شاید یکی دیگه درآمد بیشتریم بتونه از این حساب داشته باشه

مطمئنی اعداد و ارقامت درسته ؟خیلی زیاده ها و اینکه همسرتون از کجا یادگرفته ؟ممنون میشم بگید

کلا خیلیییییی زیاد استاد داشته و این استراتژی که پیدا کرده کاملا خودش ساخته

اسی کجا اموزش،و دوره دیدین منم دارم یاد میگیرم دوره پور صمدی میبینم

خیلی آموزش های زیادی دیدیم ولی هیچکدومش بهت نمیگن که چطور به سود ثابت برسی اولش فکر میکنی کاملا شانسیه ولی اصلا اینطور نیست فقط باید یه آموزش فارکس از جایی ببینی اصلا فرقی نمیکنه کجا باشه چون اون استراتژی که برات صد در صد سود سازه رو فقط خودت باید طراحی کنی هیچکس یعنی واقعی میگم هیچکس تو ایران آموزش نمیده حتی اگر بلد باشه خود شوهر من میگه من کلی زمان پاش گذاشتم اصلا حاضر نیستم با پول آموزش بدم

خیلی آموزش های زیادی دیدیم ولی هیچکدومش بهت نمیگن که چطور به سود ثابت برسی اولش فکر میکنی کاملا شانس ...

خب من کجا اموزش ببینم ک ب سود مستمر برسم اخه خیلیا ب این سود مستمر نمیرسن استراتژی و چطور طراحی کنم سخته؟

خب من کجا اموزش ببینم ک ب سود مستمر برسم اخه خیلیا ب این سود مستمر نمیرسن استراتژی و چطور طراحی کنم ...

خیلی سخته از این لحاظ که نا امید میشی و ول میکنی میگم که من خودم با شوهرم آموزش میدیدم اما بعد از یه مدت گفتم شانسیه و ول کردم اما اون دائم استراتژی طراحی میکرد و بک تست میگرفت بزرگترین کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که هر استراتژی که طراحی میکنی حتمااااا بک تست بگیری

خب من کجا اموزش ببینم ک ب سود مستمر برسم اخه خیلیا ب این سود مستمر نمیرسن استراتژی و چطور طراحی کنم ...

راستی بک تست منظورم این نیست که با استراتژیت چهار تا معامله باز کنی ببینی سود میده یا ضرر حتما آموزش صحیح بک تست گرفتن رو یاد بگیر

راستی بک تست منظورم این نیست که با استراتژیت چهار تا معامله باز کنی ببینی سود میده یا ضرر حتما آموزش ...

مرسی عزیزم چن سال لازمه وقت بزارم دو سال خوبه؟ میشه درخ دوستی بدم اگ ی وقت سوالی پیش اومد ازتون بپرسم 

راستی بک تست منظورم این نیست که با استراتژیت چهار تا معامله باز کنی ببینی سود میده یا ضرر حتما آموزش ...

سلام عزیز. داشتم در مورد مهاجرت سرچ میکردم این تاپیکت رو دیدم. یه سوال داشتم. : شوهرمن هم تازه اموزشش تکمیل شده.. . با پور صمدی.  دوتا سوال داشتم ازت. 

خواستم بپرسم متد کارتون پرایس اکشن هست؟

و اینکه شرکتی که سرمایه میده رو مقدور هست معرفی کنید

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عزیزم رو هوا که حرف نمیزنم بعدم الان پنج سال از زمانیکه من و شوهرم فارکس رو آموزش دیدیم میگذره هیچکس ...

سلام سیندرلا خانم یه سوال ازتون داشتم این شرکت پراپ که همسرت کار میکنه خوب بوده؟ کلاهبرداری نکرد؟ اسمش چی بوده