من ازدواج دوممه... ازدواج اولم اشتباه کردم ب همسرسابقم گفتم برقص🤣🤣🤣🤣یهو تندتند شروع کرد رقصید من ...
🤣🤣🤣🤣🤣
عزیزم❤️خوشبخت باشی
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
ببخشید میپرسم هم ازدواج اول جشن گرفتین هم دومی رو میخواین بگیرین؟
راستش من خودم مخالف این هستم ک دوباره بخوام عروسی بگیرم و مثلا مهمون دعوت کنم چون اصلا دور واطرافمونم ما نیفتاده زیاد همچین چیزی.. ولی خب نامزدم مجرد بود و شهرامون از هم جداست. میگه من میخوام عروسی بگیرم تو شهرمون. خب اونطوری اگ بریم شهر اونا ک فامیلای خودمو دعوت نمیکنم. فقط خانوادمن... ولی واقعا از ته دل راضی نیستم ب لباس عروس پوشیدن دوباره
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
نه عزیزم به نظر من هیچ اشکالی نداره و اتفاقا کار خوبی میکنی
راستش فامیلای پدریم یه طورین... من ازدواج قبلیم ۱۸سالگی ازدواج کردم ۵۰جدا شدم.. الان ۲۳سالمه ولی کلی حرف مشت سرم دراوردن این عمه هام ک اره فلانی قبل اینکه طلاق بگیره اینو زیر سر داشته.. درحالی ک سه سال بعدش من اشنا شدم.. بخاطر این حرفا اصلا دلم نمیخواست عروسی بگیرم ک خداروشکر تو شهر خودمون نمیگیریم