2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

پدرشوهرت اگه مادرشوهرت رو دوست داره یا خودش آشپزی کنه یا براش آشپز استخدام کنه 

شوهرت هم ۴ ماهه زنشی باید الان نازت رو بکشه چرا مثل شوهرای ده ساله باهات رفتار میکنه؟ خیلی غر میزنی بهش؟ 

والا تو هفته ای یبار میری باید خانوادگی نازت رو بخرن. مگه کلفتی میری؟ همون ظرف میشوری کافیه. 

آشپزی رو کامل به عهده نگیر بگو مامان جان میخوام توی آشپزی همراهیت کنم 

واسه این مدل خانواده ها باید الکی زبون بریزی ولی کاری براشون انجام ندی. اینا لیاقتشون عروس زبون بازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی تمومش کنی اگه حداقل نانزدت پشتت بود فرق میکرد اما همه جوره داری اذیت میشی بعدا بدتر میشه 

مجرد بمونی خیلی شرف داره بری اونجا کلفتی 

شوهر سابقم با اینکه باهم مشکل داشتیم همیشه جلوی خانوادش پشتم بود خانوادشم چون خیلی دوستش داشتن جرات نمیکردن چیزی بگن منم آدمی نبودم اگه پشتم نبود بمونم تو اون زندگی همون نامزدی یه الدنگی میزدم 

نه یک.و نیم سال دوست بودم

کار کنی میشه وظیفت

عروس ما وقتی میومد خونمون مینشست تکون نمیخورد 

یه لیوان جابجا نمیکرد

اوایل همه اخ اخ پیف پیف کردن

بعد یه مدت همه عادت کردن

الان یه سفره پاک کنه هممه ازش تشکر میکنن

پدرشوهرت اگه مادرشوهرت رو دوست داره یا خودش آشپزی کنه یا براش آشپز استخدام کنه  شوهرت هم ۴ ماه ...

وای دقیقا

آدمای اینقدر پروو خیلی نفرت انگیزن

انگار دختر مردم کلفتشونه

شوهر ده ساله😁والله من ۲۳ساله ازدواج کردم تو‌جاریا فقط من کمک میکنم به مادرشوهر اونم سالی دو بار که ...

اره می دونم خدا شوهرت رو برات نگه داره. متاسفانه بعضی شوهرا به مرور زمان پررو میشن اونارو مثال زدم

هفته ای یکبار برید اگر فکر می کنید زیاد موندنتون باعث تنش میشه همون هفته ای یکبار رو در حد دو سه ساعت بمونید با سیاست باشید اصلا مستقیم نگید و دعوا نکنید وقتی هم که رفتین به اخم ها و .. بی توجه باشین و تا جایی که میتونید کمک کنید 

چند سالتون 

چه طور آشنا شدين 

عزيزم شما بايد تو رفتار خواسته هاى خودت تجديد نظر كنى و طرز برخورد و ارائه خواستت رو عوض كنى 

به نظر من چند تا مشاوره تلفنى انجام بده و راهكار بگير 

و ويس هاى محسن پور احمد خمينى رو گوش بده 

و كلا به نظر من حرف نزن و عمل كن،دوست دارى كمتر برى بهانه بيار بگو واااى خيلى دوست دارم بيام ولى مثلا پريودم نميتونم بيام ى دليلى بيار يك هفته در ميان برو 

ى چند هفته اينطورى رفتار كنى ديگه عادت ندارن هر هفته برى 

خواسته هات رو مستقيم و با جنگ نگو