2777
2789
عنوان

چرا شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
اره منم بهش میگم  خدا کنه عاقل بشه

تکرار کنید، بره تو مخش، البته تلویزیون  یه چیزی نشون داد. یه پسره رفته بود وسط نمیذاشت دختره رو ببرن. پسره با چاقوزد قلبش، تموم کرد و مرد، اونم تاثیر دلشت، منم کفتم ببین  بیچاره رو کشتن، 

این نیز بگذرد، 
همسر منم اگه ببینه کسی داره مورد اذیت قرار میگیره حتمااا دخالت میکنه  از زنی که شوهرش تو ...

ن واقن اذیت کردن نبود اون دخترا تنها اومده بودن ی جای دورو کاری ندارم  ظاهرشون خیلی بد بود البته ب خودشون مربوطه بازم اما بیشترشون میان اون جا ک اشنا بشن با پسرا 

بگو تو چیکارشون داری 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن واقن اذیت کردن نبود اون دخترا تنها اومده بودن ی جای دورو کاری ندارم  ظاهرشون خیلی بد بود البت ...

ظاهر بد که دلیل مزاحمت نباید بشه 

مگه اینکه دخترا خودشونم خوششون بیاد که اونموقع دخالت بنظرم بیخوده

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

همسر منم اگه ببینه کسی داره مورد اذیت قرار میگیره حتمااا دخالت میکنه  از زنی که شوهرش تو ...

اساسا یکی از مشکلات امروز جامعه ما همین بی تفاوت بودن هست

دقیقا اونی که داره اذیت میشه کاملا مشخص هست و بی تفاوتی در این شرایط دست کمی از شریک جرم بودن در آزار اون زن، کودک، سالمند، ناتوان، حیوان و ... نداره

اساسا یکی از مشکلات امروز جامعه ما همین بی تفاوت بودن هست دقیقا اونی که داره اذیت میشه کاملا مشخص ه ...

قبول دارم👌🏻

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

ظاهر بد که دلیل مزاحمت نباید بشه  مگه اینکه دخترا خودشونم خوششون بیاد که اونموقع دخالت بنظرم ب ...

دقیقن من دخترم دیگ متوجه شدم اونا خودشون خوششون اومده بود وگرنه ی واکنشی ب اون پسرا نشون میدادن چمیدونم عصبی میشدن یا هرچی دیگ 

این میخاس از ماشین پیاده شه ب پسرای مردم حرف بزنه 😳

اره میترسم میگم مثلن دوتا دختر مجرد اینجور تیپ میزنن  پسرا هم دنبالشونن ممکنه شماره هم بگیرن اص ...

اره بنظرم چون شما حامله اید نباید با شما که بیرونه این کار را بکنه ولی بنده خدا دست خودش نیست😃

اساسا یکی از مشکلات امروز جامعه ما همین بی تفاوت بودن هست دقیقا اونی که داره اذیت میشه کاملا مشخص ه ...

از مظلوم دفاع کنه من مشکلی ندارم 

اما از کسی ک خودش میخاد ک پسرا بیان دنبالش و هیچ واکنشی نشون نمیده چرا باید دفاع کنه 

اگر مشکلی براش پیش بیاد فقط من و اون اسیب میبینیم کسی بفکر ما نیست اصلا،اوناهم اخر سر. شماره بازی میکنن و میرن پی زندگیشون