2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زندگی همه همینه عزیزم

اره.ولی ببشتر از اونی ناراحت شدم ک منو دید حالش بد شد رفت.با اینکه تقصیری نداشتم ولی بازم عذاب وجدان‌گرفتم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
اره.ولی ببشتر از اونی ناراحت شدم ک منو دید حالش بد شد رفت.با اینکه تقصیری نداشتم ولی بازم عذاب وجدان ...

به خاطر همچین ادمی که چنین رفتاری رو با تو داره حیفه که روان خودت رو ازار بدی❤

من هم عروسی دایمه..لباس ندارم..خیلی لباسا گرونه

عزیزم خدا روزی رسونه انشالله که لباس دل خواهت جور بشه 

من اصلا نمیتونم چی انتخاب کنم که خیلی خاص باشه 

خسته شدم بس که گشتم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ک پیچوندی یا واقعا خوندی 😂🩴

هعی..

خوندم ولی ی درس دیگ..

زیست و نرسوندم..

۳ ساعت فق وقت دارم..۳۰ ص..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
هعی.. خوندم ولی ی درس دیگ.. زیست و نرسوندم.. ۳ ساعت فق وقت دارم..۳۰ ص..

خو برو شروع کن ..

همینم خوبه ینی عالیه 

سه ساعتم وقت زیادیه 

هدف مند بخون اینو و ساده نگیرش

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز