2777
2789
عنوان

کیا نودل میخورن ؟ چجوری درست کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 19 پست

یکی از غذاهایی که با هر چی میتونی بخوری یعنی میتونی اصلا باهاش غذا اختراع کنی 😂😂😂 

ولی مارک ها فقط الیت خوبه هاتی و یه دونه دیگه هست ولی مزشون به الیت نمیرسه واقعا اونی که جلدش سفید و آبیه که اصلا بدرد نمیخورع

.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تخم مرغ هم آب پز کن کنارش باهاش بخور عالی میشه یا میتونی یه سوسیس هم سرخ‌کنی و باسس کچاپ بخوری من این دو مدل برا بچها درست میکنم دوست دارن

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

من بعضی وقتا تو همون مقدار آبی که گفته نودل هارو میریزم بعد که چند دقیقه جوشید ادویه ش رو اضافه میکنم ولی نمی ذارم همه آبش تبخیر بشه چون مژه آب و ادویه ش رو دوست دارم.

بعضی وقتا هم خود نودل رو می ذارم تو آب بپزه وقتی که پخت نودل هارو تو یه کاسه میریزم( بدون آب) و تا زمانی که داغه سه چهار قاشق پنیر پیتزا میزنم و ادویه شو اضافه میکنم و هم میزنم تا پنیر پیتزا آب بشه. اینم خوبه