2777
2789
عنوان

شما جواب اینجور ادما رو چی میدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 73 پست
آرومم ولی سوالای بیجا اذیتم میکنه کلی برای سایت ایمیل فرستادم رمز اکانتمو برام ایمیل کنه نمیکنه می ...

خب به کسی چه ربطی داره؟؟؟یه سوال ساده ازت پرسیدم....خدا شفات بده،دیگه ریپلی نزن حوصله بحث با بی ادبایی مثل تو رو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن دو تا کاربری داری حالشو ببر. اینجا کسی کسی رو نمیشناسه.طبیعیه که ناخواسته باعث رنجش بشیم.این ...

نمیتونم به اون یکی دسترسی پیدا کنم

بخاطر همین خیلی ناراحتم

چشم به حرفت عمل میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خب به کسی چه ربطی داره؟؟؟یه سوال ساده ازت پرسیدم....خدا شفات بده،دیگه ریپلی نزن حوصله بحث با بی ادبا ...

به تو ربطی نداره من به دوست خودم‌مشکل خودمو توضیح دادم

مشخصه ادب و کمالاتت

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
❤️🙏🌹

♥️❄️

ان شالله مشکلت حل بشه....ولی نوع بیانت اصلا درست نبود

قبول دارم زبونم تنده

سعی کن آروم باشی همه سو ظن ندارن نسبت بهت،بعضی وقتا به چشم خوب نگاه کن به مسائل اونوقت راحت تر جواب ...

در هر صورت معذرت میخوام ببخشید ،چشم حتما

زنده باشی،منم عذر میخوام اگر باعث رنجش شدم

این حرفا چیه گل جان♥️