2777
2789
عنوان

النگو خریدم

433 بازدید | 19 پست

یه مقدا طلا بدل گرفتم چون فشار ماشین خریدن رومونه برا عروسی خاهر شوهرم.خانواده شوهرم در جریان خرج و دخلمون هستن 

اکه بگم طلاست دیگه حسابشو‌دارن میگن برا ماشین بفروش و .. 

اگه بگم بدله خاهر شوهرم دهنش لقه به همه میگه و آبروم میره

بنظرتون چکار کنم چی بگم چطوری بپیچونمون 

حتما و حتما هم میپرسن که چقد خریدی 

💖

بگو یجا خریدم نمیدونم چقدر شده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه به خاهر شوهرم بگم : بعدن بهت میگم  تا بره خونه خودش فقط به مادر شوهرم بگم بدله  چون ...

اره بگو بعدا فاکتورا رو نشونت میدم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

خب عزیز دل مگه آدم مجبوره النگو و طلا بندازه به خودش؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بگم طلاست دبکه هی چشمشون بهشه و برا هر چیزی میگن بفروشش پول دارید  ینی این ادمای فضول خدا چرا ...

غلط کردن

چقدر رو دادی بهشون

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

خب همه بفهمن بدله! اصلا طلا داشتن مگ جزو افتخارات؟! من فقط دوتا انگشتر دارم، همین، نه سرویس دارم نه هیچ چیز دیگ اصلا هم ناراحت نیستم، دوستامم بدون حتی بدلی و... باشن مهم نیس برام، چون داشتن چیزای ضروری مهم تر بودن برام

برعکس من آبجیم هفت خروار آویزونه، اصلا مهم نیس

ریپلای نزن نمیخونم،مگ اینکه سوال پرسیدم و منتظر جوابم

مجبوری همچین کاری کنی؟ اخه اصلا ارزش نداره

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
غلط کردن چقدر رو دادی بهشون

عزیز دلم فک کنم مجردی 

یاد خودم انداختیم به خاهرم همینو میگفتم ک چرا رو میدی بهشون 

الان خودم‌ازدواج کردم میفهمم شدیم یه خانواده نمیشه چیزای مهم رو پنهان کرد درکم میکنی بعدن به امید خدا با یه ازدواج توپ 

💖

چی بگم واالا

از اول نباید جوری برخورد میکردید ک اصن بپرسن ازت

من پول گیرمون بیاد هرسری یه تیکه طلا میخریم

اصلااا نمیپرسن ک چند گرفتی و طلاست عایا یا ن

چون در کمال مهربونی و محبت ک برخورد میکنم هیچی ولی اجازه نمیدم....

عزیز دلم فک کنم مجردی  یاد خودم انداختیم به خاهرم همینو میگفتم ک چرا رو میدی بهشون  الان ...

عزیزم تو زبون داده خدا بهت

میتونی راز هاتو مخفی کنی دلیلی نداره چیزی میشع جار بزنی

بخدا قسم خانواده شوهر خواهرم رو دستش میچرخن