2821
2789
عنوان

دوس پسرم

229 بازدید | 25 پست

من بعد هر دعوا با دوس پسرم خودش میاد سمتم باهام اشتی میکنه حتی دیشب بخاطره یه مسئله بلاکش کردم ولی بازم خودش بهم پی ام داد 

به نظرتون دوسم داره یا نداره که بعد هر دعوا خودش پیش قدم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره. این نه نشونه دوست داشتن نه نشونه دوست نداشتن. ذات مرد توی رابطه مخصوصا قبل ازدواج پیش قدم شدن توی آشتی ه. مهم اینه برای داشتنت چیکارا میکنه؟ برای آیندتون برنامه داره یا نه . و اگه اوایل دوستیه که هیچ جوره نمیتونی بفهمی

چه ربطی داره. این نه نشونه دوست داشتن نه نشونه دوست نداشتن. ذات مرد توی رابطه مخصوصا قبل ازدواج پیش ...

ولی خدایی بعضی از پسرا هستن که اصلا پیش قدم نمیشن

مهم اینه چند سالتونه؟ چند وقته با هم هستید؟ توی راوابطتتون صادق ه. راحت از خودشو و خانوادش میگه. درباره شما و خانوادتون کنجکاو هست

سعی میکنه پیدا کنه شما به چی علاقه داری به چی نداری؟ 

سعی میکنه خوشحالت کنه یا نه

یعنی چی؟

یعنی صرفا به معنی دوست داشتن نیست!

باید اینو بزاری کنار بقیه رفتاراش تا مطمئن شی دوستت داره یانه.

وگرنه پسرا میتونن خیلی قشنگ فیلم بازی کنن تا احتیاجاتشونو برطرف کنی.

اگر دوستت نداشته باشه تادوقتی گزینه ی بهتری براش پیش نیاد اینجوریه

ممکنه یهوو یخ شه سررردا

براهمین میگم دل نبند ب این منت کشیا

بزار کناربقیه رفتاراش 

چه ربطی داره. این نه نشونه دوست داشتن نه نشونه دوست نداشتن. ذات مرد توی رابطه مخصوصا قبل ازدواج پیش ...

یه بار باهم بدجوری دعوامون شد حتی از ماشینش پیاده شدم بااون حال پیاده شد اومد با ارامش حرف زد ارومم کرد بازم

شاید دوستت داره ، ولی بعضی پسرام هستن ، با دختر رابطه جنسی دارن ، برای اینکه بی چیز...... نمونن نازشو میخرن فقط بخاطر منافعشون   . اگه رابطه ندارین ، قطعا دوستت داره 

الان میریزن سرم 😶من رفتم 🏃🏃🏃🏃

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز