2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

330 بازدید | 26 پست

هرسری که حرف ازمهریه دادن وگرفتن میفته شوهرم میگه الان که دیگه مهریه نمیدن، باماشین میرن رو زن وازدولت یه دیه ای هم میگیرن

چندبارتاالان اینوگفته، به نظرتون برم شکایت کنم

آخه دعواهم نکردیما فقط میگه

که اصلا حرفشم آدمو داغون میکنه😡😡

یه شوخی میگه یا جدی

تو عصبانیت میگه یا عادی و فان

بگو‌شوخی قشنگی نیست

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوا نمیخواد.بگو نهر با نردن ساقط نمیشه.پدر مادرم میزارن اجرا باید بدی تازه ثابت بشه عندی بوده اعدامتم میکنن.ثابتم تشه علاوه بر مهر پول دیه رو هم نیگیرن ازت.بعدم تو جشماش نگاه کن لبخند بزن

نه آخه برای چی شکایت کنی؟خدایی نکرده مشکلی هم پیش بیاد،قانون مهریه راازش میگیره  بعدشم اصلاً ح ...

نمیخام طلاق بگیرم ولی میخاستم سرموضوعی تهدیدش کنم وبگم مهرو اینا  که اینجوری گفت

یه روز شوهرم به منم گفت و خندید

منم گفتم الهییی عزیزززم به تو که نمیدن میدن به پدر ومادرم تا الان که براشون خیری نداشتم نه از خودم نه از شوهر مگر از مرگم بهشون خیری برسه و من از صمیم قلبم خوشحال میشم براشون کی بهتر از اونا 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐