2777
2789
عنوان

جاری بزرگه😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 29 پست
نه حرف نمیکشن ولی خیلی وقتا متوجه نیستند جاری بزرگ بودم مقام نیست ولی بزرگتر بودن فرد یه سری مسائل ...

همیشه همه ک شعور ندارن دم مادر همسرت گرم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
زنده باشی ،  خواهرانه میگم میخاین آرامش داشته باشین اولویت همسر با تمام عیب و نقصهاش بعد بچه ها ...

حرفت و قبول دارم واقعا 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جاریهای اندازه مامان براخودشون یه مصیبتی ان بیا وببین منم جاری بزرگم اندازه مامانم بود از هیچ اذیتی دریغ نکرد وقتی زنده بود همش بخاطر حسودی وچرا من ازش کوچکترم 

جاری بزرگه من ازم 15 سال کوچیکترن ولی همینن    

عزیزم خیلی  ببخشید 

میگم شما بچه ندارین  چجوری همسرتونو راضی کردین بچه نخواد 

شما دوس ندارین یا همسرتون 

من اصلا  دلم نمیخواد بچه بیارم دلم میخواد بیشتر خوش بگذرونم پول واسع خودم خرچ کنم ولی شوهرم قبول نمیکنه چیکار کنم 🥲🥲☹️☹️☹️من ۱۸ شوهرم ۲۶ سالشونه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

جاریهای اندازه مامان برل خودشون یه مصیبتی ان بیا وببین منم جاری بزرگم اندازه مامانم بود از هیچ اذیتی ...

من از جاریم بزرگترم تو یه واحدم بودیم ولی اصلا باهاش کاری نداشتم، اخرش بهم تهمت زد با این حال فقط سپردمش به خدا 

منم سپردم بخدا وخیالم راحته الانم دختراش مثل خودشن 

خیلی فشار اومد بهم برا تهمتش ولی شوهرم جوابشو داده بود خیلی باهام رقابت میکرد مثلا طلا میخریدم باشوهرش دعوا میکرد که چرا برا من نمیخری در حالیکه اون میخرید من تبریک میگفتم 

من جاری بزرگم 😐 فعلا که بخاطر بی خیالی و ندیدن بقیه شدم خار چشم همون کوچکترها😁 این نسخه های کلی پی ...

منم بزرگه هستم😜ولی با اینکه اون دوتا گاهی شاید ناخواسته یا ندانسته جیزی گفتن که درست نبوده ولی من همیشه دوستشان داشتم و اجازه ندادم کسی درباره شون جیزی بگه باهاشون هم خوبم مهربانی خودمو میکنم ولی،سعی میکنم فاصله رعایت کنم خدا رو،شکر ۱۲ سال فعلا خوبیم و مشکلی پیش نیومده تا بعدش 

ولی آدم اگه تعادل رعایت بکنه و احترام بزاره وزیاد وارد گفتگوهای صمیمی نشه و وارد اختلاف ها یا مشکلات برادرها با هم نشه و سعی در دلجویی و رفع کدورت کنه اعلب چیزی پیش نمیاد 

من الان برادر شوهرم بارها از رفتارم تشکر کرده حتی جلوی خانم شون و بهم میگه شما مثل خواهر م هستید و حس خواهر داشتن بهم دادید 

عزیزم خیلی  ببخشید  میگم شما بچه ندارین  چجوری همسرتونو راضی کردین بچه نخواد  ...

سلام 

شما خیلی جوان هستید

بهتره بگید فعلا نمیخوایید

من بعد سی متوجه شدم میل چندانی به قبول مسئولیت مادری ندارم

بعد اشنایی وقتی وارد فاز ازدواج شدیم به همسرم گفتم 

و تصمیم قطعی هم نداشتیم

فقط میدونستیم اولویت نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم بزرگه هستم😜ولی با اینکه اون دوتا گاهی شاید ناخواسته یا ندانسته جیزی گفتن که درست نبوده ولی من ه ...

درستش همینه 👍 گر چه من اصلا تو هیچی خودمو دخالت نمیدم چون می‌دونم تشکری در کار نیست 😂 احترام میزارم با خط پر رنگ قرمز و رعایت فاصله اجتماعی ،جغرافیایی😅

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦