2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 28 پست
هیچی خوشحال باش الان خیلیا مث من ارزوی این لحظه رو دارن..بسپارش بخدا و بهترین هارو براش از خدا بخواه ...

چقدر قشنگ نوشتی، خدا به شما هم نظر کنه و هدیه شو بهتون بده ایشالله❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺 از دیشب نخوابیدم درست و درمون

ببین ادما فرق دارن..دلیل نمی شه شما نتونی از سش بر بیای.‌..من دوران بارداریم بد نبود ولی برا یکی دو ماه اول بعد زایمان خیلی اذیت شدم..اما بعدش که بچت چهار پنج ماهش می شه حاضری دنیا رو براش بدی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
منم دقیقا تو شرایط تو یودم جلوگیری میکردم که ناخواسته باردار شدم تمام حس هایی که داریو تا الان که چه ...

دختر خیلی عادیه 

یه کمی هم تاثیر فیلماس ..از روز اول بارداری به اسم صداش میکنن نمیدونم لاو میترکونن ..در حالی که الکیه و پیاز داغشو زیاد میکنن

انشالا بزرگتر که شد ورجه ورجه کرد و سنگین شدی حسشم میاد 

دنیا که اومد از همون ثانیه اول چنان عاشقش میشی خودتم باور نمیکنی

ازبس همه تک فرزندی وبی فرزندی رو تبلیغ کردن ادم باردار بشه عذاب وجدان میگیره

من یکی دارم عذاب وجدان دارم چرااوردم دلم یکی دیگه میخواد ولی عذاب وجدان نمیزاره🤣

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من فکر کنم بیشتر اونایی که انتظار کشیدن از لحظه ی اول خوشحالند

منم خنثی بودم تازه وقتی زایمان کردم و بینهایت درد داشتم دلم می خواست خفه ش کنم

اولین باری که تو چشمام نگاه کرد و لبخند زد را هیچوقت یادم نمیره بدون اینکه بخوای عاشق میشی یا بهترین لحظه ی زندگیم وقتی بود که سه چهار ماهه بود و با صدای بلند خندید و من گریه می کردم از شوق

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
قربونت❤ همش حس میکنم تمام آرزوهام دود شد رفت هوا😬

نه عزیزم این چه حرفیه

بچه درسته سختی داره ولی در عین حال خیلی شیرینه

به چیزهای خوب فکر کن و مواظب خودت باش😘

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗