2777
2789
عنوان

علاقه من

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیستم نمیتونی سوالاتت رو بپرسی هر موقع سوال داشتی  یا اینکه با گوشی وارد این سایت بشی؟

ببخشید اذیتت میکنم 

اما خب اگه بشه نقشه راهتو بهم بگی ممنون میشم 

شما این همه مدت کجا بودی؟من دنبال همچین فردی میگشتم که تجربه داشته باشه

خانواده تون رو دوست دارم خیلی خوبه همشون اینجوری باشن الان ابتدایی و دبیری درامدش از پرستار بیشتره ...

بین دبیری و ابتدایی( آموزگاری) 

ابتدایی یه کوچولو حقوقش بیشتر هست از دبیری 

اما مزایای دبیری بیشتره 

۱- کسی که معلم ابتدایی هست در همون ابتدایی باقی میمونه و نمیتونه بیاد متوسطه اول یا دوم 

۲- کسی که دبیره می‌تونه کلاس خصوصی هم بزاره 

۳- واقعا هر کسی نمیتونه معلم ابتدایی بشه

معلم  ابتدایی شدن خیلی صبر زیادی میخواد اونم اینکه بچه ها متوجه نمیشن یه موضوع رو باید براشون صد بار توضیح بدی بماند که چقدر هم حالا شلوغ هستن دیگه....

ببخشید اذیتت میکنم  اما خب اگه بشه نقشه راهتو بهم بگی ممنون میشم  شما این همه مدت کجا بو ...

نه خواهش میکنم

خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم.

من کجا بودم؟😂

مشغول درس برای کنکور دوباره 

و همچنین مشغول مدرسه

نه خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم. من کجا بودم؟😂 مشغول درس برای کنکور دوباره  ...

اره من از هرکسی پرسیدم نمیدونست 

شما خوب میدونی 

هیچی هر وقت اوکی بودی برنامتو برام بنویسی ممنون میشم

رتبت چند شد راستی؟

معدلت چنده؟

اره من از هرکسی پرسیدم نمیدونست  شما خوب میدونی  هیچی هر وقت اوکی بودی برنامتو برام بنوی ...

رتبه کنکور تجربیم شد ۷۰۰۰  و خورده ای 

اما از اونجایی که میدونستم 

روحیه ندارم با بچه های ابتدایی سر و کله بزنم 

سال چهارم کنکور انسانی دادم چون دوست داشتم رشته پدرم و برادرم که مشاور دانشگاه هستند و مطب  هم دارند( دکترای روانشناسی بالینی ) اون رو برم 

چون با رتبه تجربی ابتدایی میاوردم 

خلاصه در عرض پنج ماه خوندن کتب انسانی الویت اولم همون مشاوره و امورتربیتی که رشته پدرم و برادرم بود با رتبه ۴۲۱۱ قبول شدم.

رتبه کنکور تجربیم شد ۷۰۰۰  و خورده ای  اما از اونجایی که میدونستم  روحیه ندارم با ب ...

من باید نقشه راهتو بگیرم اینجوری نمیشه من دیگه خسته شدم

این همه خوندن نتیجه نگرفتن

پرستاری ازاد هیچی نیس

ولی خب یه نقشه میخواد