2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نیومده ؟! برا شما شاید ، برا من که خیلی وقته تشریف آوردن! تازه فقط آینده نیس که ! گذشته بیشتر اذیتم ...

با گذشته ات خودتو نابود نکن 

یهو بخودت میای میبینی پیری زود رس گرفتی 

دنیا ارزش غصه خوردن رو نداره،همه ما هم اینجا مسافریم و یه روزی این دنیا رو ترک میکنیم 

زلزله اومد خوابمون پرید

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

من یکی از شهرستان های تهرانم  اگه تهران جایی رو میشناسید میرم

متاسفانه تهران نیستم ولی قطعاً دانشگاه تهران یا شهید بهشتی دارن تلفنی پیگیر بشید شاید بتونم کمک کنن آخه من دیدم تو سطح شهر بنر های تبلیغاتی شون رو میدونم اینطور چیزی هست 

یکی دو ساعت پیش پشه دخترمو نیش زد خودشو خاروند بیدار شدم پماد آوردم زدم به تنش و خوابوندم، من و همسرمم نیم ساعت گشتیم پشه رو پیدا و منهدم کردیم، خوابم پرید، قدیما تهران پشه نداشتا؟ داشت؟

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

یکی دو ساعت پیش پشه دخترمو نیش زد خودشو خاروند بیدار شدم پماد آوردم زدم به تنش و خوابوندم، من و همسر ...

کاش منم الان دغدغم پشه بود 

چند روز دیگه بخاری روشن کنین پشه ها از گرما میمیرن

کتاب کتابخانه نیمه شب رو بخون کمتر از این فکرا میکنی

هییییی 😔 اینارو کهنه کردم ! انقد کتاب خوندم ، شعر خوندم خودمم شاعر شدم و بعد از یه مدت بی‌خیال شدم . 

فقط معنی این شعرو این روزا خوب درک می‌کنم :

.. دریا اگر سر می‌زند بر سنگ  حق دارد
تنها دوای درد عاشق ناشکیبایی‌ست

زیبای من! روزی که رفتی با خودم گفتم
چیزی که دیگر برنخواهد گشت زیبایی‌ست

راز مرا از چشم‌هایم می‌توان فهمید
این گریه‌های ناگهان از ترس رسوایی‌ست

این خیره ماندن‌ها به ساعت‌های دیواری
تمرین برای روزهایی که نمی‌آیی‌ست

شاید فقط عاشق بداند او چرا تنهاست :
کامل‌ترین معنا برای عشق تنهایی‌ست

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
با گذشته ات خودتو نابود نکن  یهو بخودت میای میبینی پیری زود رس گرفتی  دنیا ارزش غص ...

خب خودمم از همین بیشتر غمگینم که اینجا نمی‌مونیم . برا همین واقعا سعی می‌کنم با یه سری کارا حال دلمو خوب کنم. 

پیری زودرسو گرفتم که! شبیه چهل ساله‌هام و بلکمم بیشتر.

ممنون از شما 🙏

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !