2777
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی یخلی شده دیگ قسم خوردم دیگ سفارش نزارم

عاشق د ی جی هستم مال منو زودتر میارن🤣🤣تازه دیگه شماره مامور های ارسال و پست هم سیو هستن تو گوشی همسرم مستقیم زنگ میزنن بهش قشنگ یکبار خونه نبودیم گفتیم فلان ساعت بیار 🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زنگ میزنم جواب نمیده

مگه میشه جواب ندن😅اونجا ۲۴ساعت جواب میدن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دی.جی از پست نمیاد ک خودشون میارن

نه تحویل مامور پست شهرتون میدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بزن گوگل یاد بگیر! 

شما معلمی؟

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من زیاد سفارش میدم همیشه با خود ماشینای دی‌جی کالا میان یکی از ماموراشونم بارها برا ما وسیله اورده

اهل کجایی؟

نه تحویل مامور پست شهرتون میدن

نه مامور پست با موتور برا ما چیز میاره ولی دیجیکالا یه زنو شوهر هستن با پراید مشکی پر از بسته های دیجیکالا میان دم خونه ها 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه مامور پست با موتور برا ما چیز میاره ولی دیجیکالا یه زنو شوهر هستن با پراید مشکی پر از بسته های دی ...

عه نه بابا چه جالب

ما ارومیه هستیم والا مامور ترکه تازه اهل شهر ماست اونم با پراید میاره اما خب شوهرم می‌گفت میشناستش یکبار اومده مغازه اش

تهران

بخاطر همون مال شما مامور خود دی جی کالا هست