2777
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی یخلی شده دیگ قسم خوردم دیگ سفارش نزارم

عاشق د ی جی هستم مال منو زودتر میارن🤣🤣تازه دیگه شماره مامور های ارسال و پست هم سیو هستن تو گوشی همسرم مستقیم زنگ میزنن بهش قشنگ یکبار خونه نبودیم گفتیم فلان ساعت بیار 🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

زنگ میزنم جواب نمیده

مگه میشه جواب ندن😅اونجا ۲۴ساعت جواب میدن 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دی.جی از پست نمیاد ک خودشون میارن

نه تحویل مامور پست شهرتون میدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بزن گوگل یاد بگیر! 

شما معلمی؟

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من زیاد سفارش میدم همیشه با خود ماشینای دی‌جی کالا میان یکی از ماموراشونم بارها برا ما وسیله اورده

اهل کجایی؟

نه تحویل مامور پست شهرتون میدن

نه مامور پست با موتور برا ما چیز میاره ولی دیجیکالا یه زنو شوهر هستن با پراید مشکی پر از بسته های دیجیکالا میان دم خونه ها 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه مامور پست با موتور برا ما چیز میاره ولی دیجیکالا یه زنو شوهر هستن با پراید مشکی پر از بسته های دی ...

عه نه بابا چه جالب

ما ارومیه هستیم والا مامور ترکه تازه اهل شهر ماست اونم با پراید میاره اما خب شوهرم می‌گفت میشناستش یکبار اومده مغازه اش

تهران

بخاطر همون مال شما مامور خود دی جی کالا هست